Υλικά

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 5 φέτες κασέρι
  • 5 φέτες γαλοπούλα βραστή ή ζαμπόν
  • 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  2. Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος από 2 φέτες ντομάτα και λίγο μπέικον ψιλοκομμένο.
  3. Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια. Έπειτα πατάμε τις άκρες με ένα πιρούνι και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
  4. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.