Διευρύνεται η συμμετοχή επιχειρήσεων στο «Καλάθι του Άη Βασίλη» καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν φτάσει τις 32 και ο κατάλογος των προϊόντων περιλαμβάνει 1.560 παιχνίδια, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει αυξηθεί ο αριθμός των αλυσίδων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση.

«Καλάθι του Άη Βασίλη, τελευταία καταμέτρηση 32 αλυσιδες με plaisio, public και 1560 παιχνίδια! Πάμε γερά!».

Λίγο νωρίτερα σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε την εκτίμησή του ότι το «Καλάθι του Άη Βασίλη» θα έχει μία πολύ καλή πορεία, καθώς, στην έναρξη της πρωτοβουλίας, είχαν ανέβει στην πλατφόρμα του e-καταναλωτή 10 αλυσίδες παιχνιδιών και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, οι επιχειρήσεις είχαν αυξηθεί στις τριάντα.

Το πρωί της Πέμπτης (15/12), δε, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε μεταξύ άλλων κατάστημα παιχνιδιών όπου και δήλωσε για το «Καλάθι του Άη Βασίλη»: «Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο χαρά, στους μικρούς μας φίλους ωραία παιχνίδια και στους γονείς, τους νονούς, τους παππούδες, τις γιαγιάδες, τους θείους και τις θείες, την ευκαιρία να γλιτώσουν λίγα χρήματα».