«Η προσωρινή αναστολή του εργοστασίου της Grupo Modelo στο Μεξικό, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη διάθεση της μπύρας Corona στην ελληνική αγορά», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δώρης Τσοκαλίδης, επικεφαλής Μarketing της εταιρείας Β.Σ. Καρούλιας, επίσημου διανομέα της μπύρας Corona στην Ελλάδα.

«Στην Β.Σ. Καρούλιας, αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας αποτελεί να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών με την ίδια συνέπεια και ποιότητα. Αυτή η στιγμή- όσο δύσκολη και αν είναι για την παγκόσμια αγορά- δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Ευχόμαστε η πανδημία να λήξει το συντομότερο δυνατόν και το φετινό καλοκαίρι να μας βρει υγιείς και ασφαλείς να απολαμβάνουμε τον ήλιο, με μία Corona στο χέρι!» δηλώνει ο κ. Τσοκαλίδης

Σημειώνεται ότι η ζυθοποιία Grupo Modelo, παραγωγός της μπύρας Corona, ακολουθώντας πιστά τα μέτρα της μεξικανικής κυβέρνησης για τον COVID- 19 αναφορικά με όλες τις επιχειρήσεις που δεν παράγουν ζωτικής σημασίας αγαθά, προέβη σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου της.

Σύμφωνα με τον επίσημο διανομέα της μπύρας Corona στην Ελλάδα, Β.Σ. Καρούλιας, το μέτρο αυτό επ’ ουδενί επηρεάζει τη διανομή των εν λόγω προϊόντων στην εγχώρια αγορά, καθώς ο διανομέας διαθέτει επαρκές απόθεμα για την απρόσκοπτη τροφοδοσία όλων των μικρών και μεγάλων σημείων λιανικής.

Αναφορικά με την αγορά Ho.Re.Ca, η Β.Σ. Καρούλιας τονίζει ότι είναι απολύτως έτοιμη να συνεχίσει την επικοινωνία των προϊόντων της ευθύς μόλις επανενεργοποιηθεί η αγορά ανταποκρινόμενη στα υψηλά επίπεδα ζήτησης.