«Καμπανάκι» από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών: Η αγορά δεν αντέχει νέα φούσκα μισθωμάτων 

Οι συμβουλές του προέδρου του ΕΣΑ προς τους επιχειρηματίες


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16:40
28/01/2020
«Καμπανάκι» από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών: Η αγορά δεν αντέχει νέα φούσκα μισθωμάτων 
4
loading

Τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τα μισθώματα κρούει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών τονίζοντας πως «η αγορά δεν αντέχει μια νέα φούσκα».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης παρέστη ως ομιλητής στο 37ο  συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, που πραγματοποιήθηκε στο EΒΕΑ, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, εστίασε  στις υψηλές προσδοκίες που καλλιεργούνται στους ιδιοκτήτες ακινήτων, από την τρέχουσα δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και από τις ελπιδοφόρες εξαγγελίες υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ταυτόχρονα περιέγραψε την πραγματική κατάσταση που επικρατεί αυτή την χρονική στιγμή στην αγορά, αναφέροντας πως «δεν δικαιολογεί υπερβολικές αυξήσεις στην ανανέωση παλαιών μισθώσεων, ούτε συμφωνίες με υψηλά τιμήματα για τις νέες μισθώσεις».

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης από κοινού με τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ Στράτο Παραδιά, συμβούλεψαν τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών ακινήτων να μην παρασύρονται από τις «σειρήνες τις αγοράς», αναζητώντας ενοίκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης παρότρυναν τους συναδέλφους τους επιχειρηματίες, «να μη προβαίνουν σε νέες μισθώσεις με υψηλά ενοίκια, που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν».

Τέλος συμφώνησαν ότι η δημιουργική συνεργασία των δύο φορέων θα συνεχιστεί, ελπίζοντας ότι  η εμπειρία των δέκα ετών της οικονομικής κρίσης μας έχει κάνει σοφότερους και θα ενώσουμε δυνάμεις για να μην επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ξανά φούσκα στις επαγγελματικές μισθώσεις.

Η ομιλία του προέδρου του ΕΣΑ:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Ειδοποιός διαφορά;

  Πρώτη φορά Ελληνική Κυβέρνηση;

  1. avatar Τόνο Mάσας.

   ελεύθερη οικονομία είανι δεν έχει να κάνει με το κρατικιστάν.

 2. avatar υπετος

  φουσκωνουν τα μυαλα και φτιαχνουν νεα φουσκα ακινητων, συντομα τα λουκετα θα πεφτουν βροχή!!!

 3. avatar ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ

  ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ . ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...............................

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει