Αλλαγή πραγματοποιείται στην ηγεσία της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, καθώς η Πέγκυ Αντωνάκου αποχωρεί από την Microsoft μετά από επιτυχή επταετή καριέρα στην εταιρεία.

Για το διάστημα μέχρι να οριστεί νέος διευθύνων σύμβουλος (CEO), τα καθήκοντα αναλαμβάνει προσωρινά ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, διευθυντής πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων και Δημόσιου Τομέα για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και μέλος της διοικητικής ομάδας της εταιρείας.

Ο κ. Μιχαλόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2014, ως διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων και από την αμέσως επόμενη θέση του, ως διευθυντής Πωλήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων συνέβαλε στη βελτίωση και αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου πωλήσεων της εταιρείας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Μιχαλόπουλος κατέχει πτυχίο ηλεκτρολόγου και ηλεκτρονικού μηχανικού (BEng) από το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ Βρετανίας, έχει κάνει μεταπτυχιακά στο Imperial College του Λονδίνου και κατέχει MBA από το Athens Laboratory of Business Administration (ALBA).