Η εταιρεία RBS θα συμμετάσχει στην έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο» η οποία θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO, το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου 2015. Η συμμετοχή της RBS, που τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας, έχει στόχο την έκθεση των ταμειακών της συστημάτων σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας «i-bank simple pay» της Εθνικής Τράπεζας καθώς και τα ίδια ταμειακά συστήματα σε λειτουργική συνεργασία με τα τερματικά καρτών «i-bankPOS» της ίδιας τράπεζας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης:

1. Οι νέες δυνατότητες και οι νέες συναλλαγές,  που έχουν προστεθεί στα ταμειακά τερματικά, για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας πληρωμών «i-banksimplespot» της Εθνικής Τράπεζας.

2. Η λειτουργική διασύνδεση μεταξύ όλων των ταμειακών συστημάτων της RBS με τα τραπεζικά τερματικά «i-bankPOS» της Εθνικής Τράπεζας.

3. H cloud υπηρεσία «Link4all» μέσω της οποίας, ο επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται όλες τις καταγεγραμμένες πληροφορίες στο διασυνδεδεμένο στην cloud υπηρεσία «Link4all» ταμειακό του σύστημα, ο τεχνικός – που έχει την ευθύνη συντήρησής του – θα έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει απομακρυσμένα και ο υπεύθυνος λογιστής θα μπορεί να λαμβάνει, κατ’ επιλογή του ή  προγραμματισμένα, όλα τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται για την ενημέρωση των οικονομικών βιβλίων.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο RBS/Εθνική Τράπεζα στην Αίθουσα 3/ Διάδρομος Α/ Αριθμός 16-18.