Μειώνουν τις τιμές για τη στήριξη των καταναλωτών

Προσπαθούν να «κερδίσουν» πελατεία με προσφορές


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23:01
08/03/2011
Μειώνουν τις τιμές για τη στήριξη των καταναλωτών
loading

Το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας γνωστοποίησε ότι οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που ανήκουν στον όμιλο Vivartia (Goody’s, Everest, Flocafe, La Pasteria και Olympus Plaza) προχωρούν σε μειώσεις τιμών που φτάνουν μέχρι και 62%. Το υπουργείο κάλεσε και άλλες επιχειρήσεις να στηρίξουν με έμπρακτο τρόπο το εισόδημα των καταναλωτών.

Μετά τον κλάδο των τροφίμων και του λιανεμπορίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, προστέθηκε στην πρωτοβουλία του για την έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης των επιχειρήσεων και ο κλάδος των υπηρεσιών εστίασης με σημαντικές μειώσεις τιμών .

Οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων βλέπουν τις πωλήσεις τους να έχουν κάθετη πτώση και οι μειώσεις τιμών και προσφορές είναι ένας τρόπος για να αντισταθμίσουν την απώλεια μεριδίων αγοράς. Ήδη οι παραπάνω αλυσίδες προωθούν στην ελληνική αγορά και τους καταναλωτές νέα πακέτα προϊόντων τους με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία, με εναλλακτικές μορφές, θα καλύψουν όλο το 2011.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει