Μετά τις μειώσεις τιμών, έως και 13,3% για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone και Wind, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε νέες μειωμένες τιμές, που φτάνουν περίπου και το 16%, στα πακέτα χρόνου για κλήσεις προς κινητά.

Τα πακέτα αυτά απευθύνονται τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε επιχειρήσεις και προσφέρουν κάθε μήνα έως και περίπου 8,5 ώρες χρόνο ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς εθνικά κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Τα πακέτα για οικιακούς πελάτες αρχίζουν από χρόνο ομιλίας 30 λεπτών το μήνα και το όφελος είναι 12,5% σε σχέση με τις προηγούμενες χρεώσεις και φτάνουν σε χρόνο ομιλίας 480 λεπτών με το όφελος να φτάνει στο 15,78%.

Αντίστοιχα, οι νέες τιμές και τα διαθέσιμα ΟΤΕ Business πακέτα χρόνου προς κινητά για επιχειρήσεις διαμορφώνονται για το πακέτο του χρόνου ομιλίας των 100 λεπτών το μήνα, με όφελος 14,37% και για χρόνο ομιλίας 500 λεπτών το όφελος φτάνει το 15,99%.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΤΕ, με τις παραπάνω ανταγωνιστικές χρεώσεις, την πληθώρα επιλογών μεταξύ πακέτων για κλήσεις προς κινητά και τη δυνατότητα συνδυασμού με κάποιο από τα προγράμματα για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα, ο ΟΤΕ καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες τόσο των νοικοκυριών όσο και των επιχειρήσεων, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο το λογαριασμό τους.