Μια λεοπάρδαλη άρπαξε έναν άντρα που προσπαθούσε να την πιάσει, έχοντας προηγουμένως επιτεθεί σε τρεις ανθρώπους μέσα στο σπίτι τους.

Το ζώο το έσκασε από το καταφύγιο άγριας ζωής Ralamandal Wildlife Sanctuary στην κεντρική Ινδία και το εγκλώβισαν αργότερα σε ένα γιαπί, αφού περιηγήθηκε μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Το βίντεο που καταγράφηκε στις 11 Μαρτίου έπιασε τη στιγμή που η λεοπάρδαλη αρπάζει έναν οικοδόμο από τον ώμο, μέσα στα τρομαγμένα βλέμματα των συναδέλφων του. Εκείνος κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια της και έσωσε τη ζωή του.

Πριν συμβεί αυτό, το άγριο ζώο μπήκε σε ένα αγροτόσπιτο και επιτέθηκε στους 3 ιδιοκτήτες. Κατάφεραν τελικά να την αιχμαλωτίσουν λίγο αργότερα, όταν παγιδεύτηκε σε ένα ερειπωμένο κτίριο.

Το τρελό οδοιπορικό του ζώου άφησε 5 ανθρώπους τραυματισμένους, μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός που αναμείχθηκε στην προσπάθεια. Ο Dr Utttam Yadav, που επιφορτίστηκε με τη σύλληψη της μεγάλης γάτας, δήλωσε στην εφημερίδα Times of India πως το ζώο ήταν 5 ετών και εξαιρετικά επιθετικό.

Την έπιασαν τελικά και την απελευθέρωσαν σε ένα δάσος