Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της σκυλίτσας του της Άτμα απευθύνει μέσω του newsbeast.gr ο ιδιοκτήτης της Θάνος Μάρκατζης. Όπως εξηγεί η σκυλίτσα του χάθηκε στις 26 Αυγούστου κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Άνδρο.

«Ήρθαμε διακοπές στην Άνδρο και χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα ενώ ήμασταν στην παραλία στην περιοχή του Χάρακα στις 26/8. Από τη στιγμή εκείνη έχουμε γυρίσει όλο το νησί αλλά δεν καταφέραμε να τη βρούμε» αναφέρει ο Θάνος Μάρκατζης και προσθέτει:

«Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για την Άτμα, την είδε και μπορεί να μας βοηθήσει του ζητάμε να επικοινωνήσει μαζί μας. Δεν έχω φύγει από το νησί είμαι ακόμη εδώ και την ψάχνω. Είμαι διαθέσιμος να δώσω αμοιβή σε όποιον με βοηθήσει να την βρω».

«Η Άτμα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται θεραπεία. Την βρήκα το 2014 μαζί με τα αδέρφια της να ζουν κάτω άσχημες συνθήκες στην Αθήνα. Την υιοθέτησα όπως και τον αδερφό της τον Λάμπη και αμέσως γίναμε οικογένεια» επισημαίνει.

Η Άτμα είναι μακρύτριχη μεσαίου μεγέθους και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει μαύρο τρίχωμα και άσπρο στο στήθος της. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο περιλαίμιο με ταυτότητα και έχει μικροτσίπ.

Για τον εντοπισμό της σκυλίτσας έχει δημιουργηθεί και σχετική σελίδα στο Facebook.

Δείτε φωτογραφίες της Άτμα τις οποίες παραχώρησε στο newsbeast.gr ο ιδιοκτήτης της: