Είναι γνωστό ότι τα φίδια έχουν συχνά θηράματα που παραξενεύουν και εντυπωσιάζουν λόγω της διαφοράς του μεγέθους του «κυνηγού»-φιδιού και του «θύματος». Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

Το γιγαντιαίο ερπετό κατάφερε να καταπιεί το ανήμπορο μαρσιποφόρο με μία κίνηση, όταν του επιτέθηκε μπροστά στους τρομοκρατημένους θεατές. Ο 5 μέτρων πύθωνας συγκλόνισε τους θεατές σε ένα πάρκο της Αυστραλίας, όταν κατάφερε να καταβροχθίσει ένα πλήρως ανεπτυγμένο καγκουρό.

Στο βίντεο φαίνεται να καταπίνει τις τελευταίες «μπουκιές» από το καγκουρό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror. Το ερπετό φαίνεται να ανοίγει όσο μπορεί το στόμα του για να καταβροχθίσει το άλλο ζώο. Η Helen Smart τράβηξε το συναρπαστικό βίντεο με το «γεύμα» του φιδιού, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με το σύζυγό της και τρία άλλα ζευγάρια στο τέλος του Ιανουαρίου του 2016.

Η Helen δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο σύζυγός μου περπατούσε γύρω από το πίσω μέρος του τροχόσπιτου μας και σχεδόν έπεσε πάνω στον πύθωνα ο οποίος δεν είχαμε ιδέα ότι βρισκόταν εκεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μας φώναξε όλους για να δούμε το… καημένο καγκουρό. Ήμασταν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα και έτσι άρχισα να τραβάω το βίντεο όπου ουσιαστικά έτρωγε το φαγητό που μόλις είχε σκοτώσει. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φίδια γύρω από εδώ, αλλά αυτό ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο, το στόμα του ήταν τεράστιο. Ο άνδρας μου κατάφερε να σταθεί δίπλα στον πύθωνα, ενώ το έτρωγε. Δεν έχω δει ποτέ ένα ζώο σαν αυτό στη ζωή μου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρέα δεν… φοβήθηκε, καθώς το φίδι ήταν ήδη χορτασμένο από το γεύμα του, αλλά το θέαμα τους σόκαρε. Όταν το ερπετό τελείωσε το φαγητό του άρχισε να κινείται μέσα στο δάσος οπότε φάνηκε το τεράστιο μήκος του. Η γυναίκα μάλιστα αναφέρει ότι είχε σοκαριστεί τόσο ώστε μιλούσε ψιθυριστά όσο εκτυλισσόταν η σκηνή μπροστά της.