Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε – είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο αγαπημένο «Άλσος» το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «Ταράτσα του Φοίβου»!

Μαζί με τον Φοίβο, τη σκηνή μοιράζονται ο πανταχού παρών και τα πάντα ανατρέπων Θανάσης Αλευράς. Η φωτορυθμική, φωσφορούχα και σινεμασκόπ Ρένα Μόρφη. Με ειδική μεταγραφή από το Μουλέν Ρουζ, η βασίλισσα του θεάματος Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Και ένας θίασος ηθοποιών, χορευτών, ακροβατών, τραγουδιστών, αλλά και η ορχήστρα του Γιάννη Δίσκου.

Όλοι οι παραπάνω θα ενώνουν τις δυνάμεις τους με δύο (τουλάχιστον) καλεσμένους κάθε εβδομάδα, από τον χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και του stand up comedy. Οι δύο πρώτοι φιλοξενούμενοι είναι οι Νατάσσα Μποφίλιου και Βύρων Θεοδωρόπουλος.

Ταράτσα του Φοίβου

Τα σκηνικά-κοστούμια είναι από τον Πάρι Μέξη, ενώ χορογράφος είναι η Εύη Σούλη. Στα κείμενα έχουν συμπράξει οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Δημήτρης Χριστοφορίδης, με τη σκηνοθεσία να υπογράφει ο Άγγελος Τριανταφύλλου.

Κάθε Τετάρτη στο «Άλσος», από 29 Μαΐου.

Ταράτσα του Φοίβου