Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, μετά από τις sold out συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, θα εμφανιστεί για μία ακόμα φορά μπροστά στο κοινό της Αθήνας, στο Christmas Theater στο Γαλάτσι, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Όπως αναφέρει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης για την συναυλία: «Αυτή είναι για τον Αλέξανδρο και τους Αετούς της Πολεμικής Αεροπορίας! Ήρωες της Ελλάδας όλοι, με “λίγα” χρόνια διαφορά. Στον τόπο και τον χρόνο που τελικά θα ζήσουμε, το “πότε” δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Η πίστη, η θυσία, τα μεγάλα “Όχι” και τα δύσκολα “Ναι” είναι το διαβατήριο».

«Για αυτό, σας τιμώ και υποκλίνομαι με τα λόγια και τη μουσική μου και σας τοποθετώ αγκαλιά με τους διαχρονικά αγαπημένους μας ήρωες αλλά και δίπλα στους αγγέλους, εδώ και πάντα. Κι αν οι άνθρωποι αδιαφορούν ή πολεμάνε εσάς και τα πιστεύω σας, χαρείτε. Είστε όλοι γραμμένοι ανεξίτηλα στα πραγματικά μουσεία της γης, στις καρδιές όλων των Ελλήνων», συμπληρώνει.

«Ελπίζω όλα όσα είπα να τα βρείτε στη μουσική μου. Αλλά η μουσική είναι “τέχνη” και η τέχνη, δυστυχώς, έχει και μαστοριά και λογική (εργαλεία ανθρώπινα, στα οποία από παιδί δίσταζα να εμπιστευτώ τα πραγματικά σημαντικά της ζωής μου). Η ψυχή, όμως, είναι φύσημα αληθινό, καθαρό και αιώνιο. Αυτήν ακούστε…», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Η συναυλία «Για τον Αλέξανδρο και τους Αετούς», μετά από τιμητική πρόταση του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων, αφιερώνεται στους ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εκτός από τον μεγάλο βιρτουόζο του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα, θα συμπράξουν επί σκηνής μεγάλη ορχήστρα εγχόρδων και πνευστών, καθώς και η Χορωδία του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ από την Κύπρο.

Σταμάτης Σπανουδάκης

Πληροφορίες

Στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση: Σταμάτης Σπανουδάκης
Επιμέλεια ορχήστρας, πλήκτρα: Ντίνος Γεωργούντζος
Κλαρίνο: Βασίλης Σαλέας
Βιολί: Έλενα Κiseleva
Βιολοντσέλο: Δημήτρης Κοτταρίδης
Πιάνο: Γιώργος Κοντοβάς
Κοντραμπάσο: Νίκος Χατζόπουλος
Ντραμς: Πάνος Κατσικιώτης
Κρουστά: Τάκης Βασιλείου
Τρομπέτα, φλικόρνο: Βασίλης Βασιλειάδης
Συμμετέχει η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», σύνολο πνευστών, η Χορωδία «Μελωδοί» και η Χορωδία του ΤΕΥ-ΑΤΗΚ από την Κύπρο.

Προπώληση: ticketservices.gr
Τηλ. κέντρο: 210 7 2 3 4 5 6 7
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Τιμές:
VVIP (5 πρώτες σειρές) 80€
Διακεκριμένη Ζώνη 58 €
Ζώνη Α 48€
Ζώνη Β 40€
Ζώνη Γ 35€
Ζώνη Δ 25€
Ζώνη Ε 15€

Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λεωφ. Βεΐκου 137