Η πρεμιέρα της ξεκαρδιστική κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό», έγινε χτες το βράδυ στον κινηματογράφο ODEON Kosmopolis, με την παρουσία πλήθους καλεσμένων, ηθοποιών και συντελεστών της ταινίας.

Ανάμεσα σε όσους παρευρέθησαν στην πρώτη προβολή της πολύαναμενόμενης κωμωδίας, ήταν και ο Στράτος Μαρκίδης καθώς και πρωταγωνιστές όπως οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Τάσος Κωστή και Δημήτρης Τζουμάκης.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ερμηνευτής του τραγουδιού της ταινίας, με τίτλο «Δεν Χρωστάω» που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μακρόπουλο.

Οι προσκεκλημένοι ευχήθηκαν στον Στράτο Μαρκίδη και τους συντελεστές, η κωμωδία «Λάρισα Εμπιστευτικό» να φτάσει και να ξεπεράσει την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του «I Love Karditsa».

Στην υπόθεση της ταινίας, δύο χωρία, η Πεζούλα και η Βρυσούλα, χωρίζονται από ένα τοίχο που είναι χτισμένο από άκρη σε άκρη. Η ζωή κυλάει ήρεμα, καθώς κανείς δεν ανακατεύεται στη ζωή του άλλου. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο «Καλλικράτης» να ενώσει τα δύο χωριά και τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω!

Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται. Οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 3 Ιανουαρίου.


Από τα αριστερά προς τα δεξία φαίνονται οι Μαρία Εγγλέζου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Πέτρος Ξεκούκης, Ρεγγίνα Παντελίδη, Τάσος Κωστής, Μαίρη Πετρούτσα, Χρήστος Παπαδόπουλος, Τάσος Παλατζίδης, Μάριος Ιορδάνου, Στράτος Μαρκίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκος Μακρόπουλος και Μιχάλης Μαρίνος.


Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Στράτος Μαρκίδης.