Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται για μία μόνο βραδιά στο Παλλάς την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011, σε μια επετειακή συναυλία! Άλλωστε, έχουν περάσει ήδη τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου (Δεκέμβρης του 1980) και σαράντα πέντε χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου πυρήνα της ομάδας, αποτελούμενου τότε από τους Ισίδωρο Παπαδάμου, Αργύρη Μπακιρτζή και Κώστα Σιδέρη.

Έως σήμερα, οι Χειμερινοί Κολυμβητές έχουν κυκλοφορήσει οκτώ δίσκους, έχουν πραγματοποιήσει αμέτρητα live και έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ανατρεπτικά συγκροτήματα, μοναδικό στο είδος τους για τα ελληνικά δεδομένα.

Την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 στο ΠΑΛΛΑΣ, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και ανέκδοτα και θα επιχειρήσουν κάτι το οποίο δεν έχουν καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια: να έχουν πρόγραμμα! Μάλιστα, θα προλογίσει ο Τζίμης Πανούσης.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι οι: Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν, τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (μπουζούκι, τραγούδι), Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι), Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Θόδωρος Ρέλλος (κλαρίνο), Διονύσιος (Ντένης) Ρούσσος (κιθάρα, τραγούδι), Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, τραγούδι), Κώστας Σιδέρης (μεσομπούζουκο, τραγούδι).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 25 (φοιτητικό), 35, 40 €
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα