Όσους το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σας βρίσκει στην πόλη, μπορείτε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας βγαίνοντας για χορό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ακόμη κι αν δεν φύγατε κάποια εκδρομή, υπάρχουν στέκια στην Αθήνα που θα σας κάνουν να το ξεχάσετε. Μία ντίσκο και τρία μπαράκια δίνουν το ρυθμό και ο ασταμάτητος χορός ξεκινά.

Cinderella

Cinderella

Μια ντισκοτέκ στο Κολωνάκι βγαλμένη από τα παλιά, φέρνει στους 35άρηδες και άνω μνήμες από το παρελθόν, ενώ συστήνει στους νεότερους έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Με πολύχρωμο dance floor, η Cinderella στο Κολωνάκι (Λεβέντη 3) μας βάζει σε dance mood μέχρι πρωίας με 80’s και 90’s disco μουσικές επιλογές, επιτυχίες της σύγχρονης disco σκηνής καθώς και house disco ακούσματα.

The Dude Bar

Το The Dude είναι από εκείνα τα μπαράκια που έχουν χαρακτήρα και ένταση, ξενυχτάνε πολύ (και αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο) και καθιερώνονται ως στέκια από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτό το καθαρόαιμο μπαρ στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου (νο 14), βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών όσων αγαπούν να απολαμβάνουν το ποτό ή το cocktail τους σε μέρη με χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα. Αν και λειτουργεί από το μεσημέρι σερβίροντας καφέ, δείχνει ιδιαίτερη «αδυναμία» στα βράδια που θα το προτιμήσετε για ποτό και χορό με τους φίλους μέχρι πρωίας.

7 Jokers

Μπαρ σταθμός για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, το 7 Jokers επί της Βουλής είναι χαλαρό, ανεπιτήδευτο και έξω καρδιά. Ακόμη και μόνος σου να έρθεις εδώ θα βρεις σίγουρα παρέα, με τους περισσότερους να το επιλέγουν για λίγο πιο μετά από το πρώτο ποτό.

Πλυντήριο

Πλυντήριο

Ένα από τα πιο περίεργα και πρωτότυπα concept μαγαζιών στην πόλη, που δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει να «ξεπλύνουμε» από πάνω μας κάθε ίχνος καθημερινότητας και να ξεχαστούμε με ωραίες μουσικές 80s-90s-00s. Στο Πλυντήριο (Ορφέως 33 & Δεκελέων 36) ο χώρος αποτελεί έμπνευση αλλά και δημιουργία του ιδιοκτήτη του, ο οποίος σκηνοθέτησε μια άκρως καινοτόμα φιλοσοφία. Το ποτό σας (σε άκρως οικονομικές τιμές) τοποθετείται πάνω σε ξύλινα παντζούρια ή σε τάβλες που ακουμπάνε πάνω σε πλυντήρια. Η party διάθεση στα βασικά χαρακτηριστικά της ατμόσφαιράς του.