Η Αγγλίδα ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ (Kate Beckinsale) επιστρέφει στα πλατό και θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ «Canary Black» του Γάλλου σκηνοθέτη των «Taken» και «Peppermint» Πιέρ Μορέλ (Pierre Morel).

Σε σενάριο του Matthew Kennedy, η Μπεκινσέιλ θα υποδυθεί μία κορυφαία πράκτορα της CIA, η οποία εκβιάζεται από τρομοκράτες να προδώσει τη χώρα της για να σώσει τον απαχθέντα σύζυγό της. Αποκομμένη από την ομάδα της, στρέφεται στις επαφές που έχει με τον υπόκοσμο για τον εντοπισμό των πολυπόθητων πληροφοριών που τις ζητούν οι απαγωγείς

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ γεννήθηκε στο Λονδίνο και ήταν μοναχοκόρη των ηθοποιών Ρίτσαρντ Μπέκινσεϊλ και Τζούντι Λόου. Λόγω του επαγγέλματος των γονιών της βρέθηκε από νωρίς στο χώρο και μάλιστα στα 4 της, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην αγγλική σειρά «Couples». Δυστυχώς έχασε τον πατέρα της πολύ νωρίς, ξαφνικά από καρδιακή προσβολή.

Η Μπεκινσέιλ έκανε το ντεμπούτο της στην κινηματογραφική μεταφορά του Σαίξπηρ «Πολύ Κακό για το Τίποτα», ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στην συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες δράσης με πιο χαρακτηριστική (που την έκανε και ευρέως γνωστή στη χώρα μας) το Underworld.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στα τέλη του 2022.