Έχετε σκεφτεί πώς θα άλλαζε η ζωή σας αν κερδίζατε έναν λαχνό ικανό να τα ανατρέψει όλα;

Για κάτι τέτοιο μιλά η νέα και μεξικανική μάλιστα σειρά του Netflix, Γείτονες σε Πόλεμο, που κάνει την πρεμιέρα της σήμερα, 7 Ιουλίου 2021…

Γείτονες σε Πόλεμο: Τι πρέπει να ξέρεις για την καινούρια σειρά του Netflix που ξεκινά σήμερα

«Όταν δύο αντίζηλες οικογένειες καταλήγουν να μένουν σε διπλανά σπίτια σε μια εύπορη γειτονιά, οι μητέρες ξεκινούν έναν ανελέητο πόλεμο με απρόσμενες συνέπειες», γράφει λιτά το Netflix στη σύνοψη της σειράς, αφήνοντας ωστόσο όλο το γέλιο έξω.

Γιατί εδώ έχουμε δύο νοικοκυριά σε ολομέτωπη σύγκρουση. Μια οικογένεια της εργατικής τάξης θα βρεθεί να ζει, με τη βοήθεια του τυχερού λαχνού, σε μια μοδάτη και ακριβή γειτονιά. Μόνο που η μοίρα θα φέρει δίπλα της κάτι γείτονες που δεν είναι εδώ ακριβώς για να τους καλωσορίσουν.

Το μεξικανικό The War Next-door φαίνεται αστείο και διασκεδαστικό, δεν μοιάζει ωστόσο να είναι μόνο αυτό. Μέσα στη λυσσαλέα μάχη των γειτόνων, όλοι θα συνειδητοποιήσουν κάποια στιγμή πολλά, τόσο για τον ίδιο τους τον εαυτό όσο και για τον εχθρό.

Γιατί οι μεν, οι «ταπεινοί» Λόπες, μπορεί να είναι φτωχοί στην τσέπη, είναι ωστόσο πλούσιοι στην καρδιά. Οι δε, οι ευκατάστατοι και σνομπ Εσπινόσα, είναι το ακριβώς αντίθετο, πολύ τσιγκούνηδες με τα συναισθήματά τους.

Κι έτσι η Λεονόρ των Λόπες θα έρθει σε ανοιχτή ρήξη με τη Σίλβια των Εσπινόσα, κι αυτό μάλιστα για «το καλό της οικογένειάς τους», όπως ισχυρίζονται μονίμως.

Μόνο που όσο μαίνεται ο πόλεμος, όλοι θα μάθουν πως υπάρχουν περισσότερα που τους ενώνουν παρά τους χωρίζουν.

Όποιος αγαπά τις ισπανόφωνες σειρές, όπως το Ποιος Σκότωσε τη Σάρα, ή τις καλές κωμωδίες, μόλις βρήκε το επόμενο binge watch του…