To Netflix ανακοίνωσε επισήμως τη συνέχεια του Narcos: Mexico από τα τέλη Οκτωβρίου του 2020, πλέον ξέρουμε όμως πως ο νέος κύκλος ήταν σε στάδιο παραγωγής πολύ πριν την ανακοίνωση του καναλιού.

Τα γυρίσματα έχουν πλέον ολοκληρωθεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την τρίτη σεζόν.

Narcos Mexico: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 3η σεζόν

Η σειρά δράσης των Κρις Μπρανκάτο και Νταγκ Μίρο ήταν αρχικά να είναι ο τέταρτος κύκλος του Narcos, το κανάλι αποφάσισε ωστόσο να φτιάξει μια spin-off σειρά. Κι έτσι γεννήθηκε το Narcos: Mexico.

Ο πρώτος κύκλος ήρθε το 2018, αγαπήθηκε εξίσου από κοινό και κριτικούς, και τον Φεβρουάριο του 2020 υποδεχτήκαμε στις ζωές μας και τη δεύτερη σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι το Netflix αποκάλυψε όψιμα την ανανέωση της σειράς και για τρίτο κύκλο (Οκτώβριος 2020), ο Bad Bunny είχε πει στο Rolling Stone από τον Μάιο εκείνης της χρονιάς πως έπαιρνε μέρος στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Οι αλλαγές για τον νέο κύκλο είναι μεγάλες. Κατά πρώτο, έχουμε νέο παραγωγό (Carlo Bernard), στη θέση του Eric Newman. Ο Bernard είχε εμπλοκή και στους πέντε κύκλους του Narcos, κι έτσι ξέρει καλά τη σειρά.

Για την ώρα, κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει ο Ντιέγκο Λούνα, το Netflix κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Αυτός που γυρνά είναι ο Wagner Moura, που έπαιξε τον Πάμπλο Εσκομπάρ στις πρώτες σεζόν του Narcos. Γυρνά όμως ως σκηνοθέτης κάποιων επεισοδίων του τρίτου κύκλου.

Παρά το γεγονός ότι η ιστορία του Φέλιξ έχει τελειώσει, ένα λουτρό αίματος μάς περιμένει για την τρίτη σεζόν. Ένα νέο καρτέλ θα διεκδικήσει μερίδιο της πίτας, με τον κύκλο της βίας να κλιμακώνεται. Μια νέα γενιά μεξικανών βαρόνων αναδύεται και ο πόλεμος θα είναι ανηλεής.

Τον περσινό Ιούλιο μάθαμε και για τους νέους χαρακτήρες της σειράς. Μεταξύ αυτών ένας νέος αστυνομικός, ένας ανεξάρτητος έμπορος ναρκωτικών και ένας νέος και φιλόδοξος δημοσιογράφος που προσπαθεί να ξεσκεπάσει το έγκλημα και τη διαφθορά.

Όλοι περιμένουν τα νέα επεισόδια στα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…