Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, η μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στους U2, που διοργάνωσε το MAD μαζί με το What’s up.

Οι fans κατέφθασαν από νωρίς στο Fuzz Live Music Club για να απολαύσουν από κοντά το απόλυτο U2 tribute, με πρωτότυπες διασκευές των αγαπημένων κομματιών του συγκροτήματος, από έλληνες καλλιτέχνες, όπως τα ψήφισε το κοινό.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσιάστρια, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η συναυλία!

Τα live acts ξεκίνησαν με τους The Fade, οι οποίοι διασκεύασαν με το δικό τους μοναδικό ήχο τα τραγούδια «I still haven’t found what I’m looking for», «One» και «Magnificent», ενώ ακολούθησαν οι Pale Faces, που τραγούδησαν τα «The Saints are coming», «Vertigo» και «With or Without you».

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν oι Lexicon Project, οι οποίοι τραγούδησαν «Hold Me, Kiss Me, Thrill Me», «Please» και «Staring at the sun», ενώ αμέσως μετά οι No Profile ξεσήκωσαν το κοινό τραγουδώντας τα «Beautiful Day», «Desire» και «Mysterious Ways».

Τη σκυτάλη on stage πήρε ο Στάθης Δρογώσης, ο οποίος ερμήνευεσε τα κομμάτια «The Fly», «Until the end of the world» και «Gloria», ενώ στη συνέχεια ο Μύρωνας Στρατής εντυπωσίασε με τις διασκευές των τραγουδιών «Elevation», «Sunday Bloody Sunday» και «Where the streets have no name».

Η βραδιά κορυφώθηκε με τη special εμφάνιση των Onirama, οι οποίοι ερμήνευσαν μοναδικά το «New Year’s Day».
H συναυλία-αφιέρωμα στη μεγαλύτερη ροκ μπάντα του πλανήτη πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Out of control U2 fan club Hellas.

Πηγή: mad.tv