Είναι ο νέος γκουρού του τρόμου, ο Μάικ Φλάναγκαν αυτοπροσώπως, και μετά το κόσμημα The Haunting of Hill House ξαναχτυπά.

Γερές δόσεις ανατριχίλας σκοπεύει να μας δώσει με το Midnight Mass, μια από τις σειρές που κάνουν ντόρο από την ανακοίνωσή τους ακόμα.

Τώρα θα μεταφερθούμε σε ένα νησί όπου ζουν απομονωμένοι κάποιοι άνθρωποι και βιώνουν θαυματουργά γεγονότα, με την άφιξη όμως ενός χαρισματικού νεαρού ιερέα τα πράγματα θα πάρουν μια τρομακτική τροπή, όπως είναι η επίσημη σύνοψη της σειράς.

Το επερχόμενο Netflix Original του Φλάναγκαν δεν έχει για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας, πολλοί ωστόσο το τοποθετούν γύρω στο Halloween του 2021, για να δέσει με την περίσταση.

Και οι δύο προηγούμενες σειρές εξάλλου του νέου μετρ του τρόμου Φλάναγκαν, το The Haunting of Hill House (Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ) και το The Haunting of Bly Manor (Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι), Οκτώβριο έκαναν πρεμιέρα, του 2018 και του 2020 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περιμένουμε 7-8 επεισόδια στον πρώτο κύκλο.

Όσο για τους ηθοποιούς, θα είναι πρόσωπα γνωστά, όπως οι Kate Siegel και Annabeth Gish του Hill House, αλλά και ο Henry Jackson Thomas του Bly Manor.

Τρέιλερ δεν υπάρχει για την ώρα, ξέρουμε όμως ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, οπότε λογικά δεν θα αργήσει το πρώτο επίσημο υλικό της σειράς.