Το The Haunting of Hill House θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες θρίλερ σειρές των τελευταίων ετών. Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr όταν κυκλοφόρησε πίσω το μακρινό 2018 το κοινό το αγάπησε και κάπως έτσι η σειρά συνεχίστηκε με μια ανθολογικη μορφή καθώς πριν μερικούς μήνες το The Haunting of Bly Manor ήρθε στο Netflix ως μια δεύτερη ανεξάρτητη ιστορία. Βέβαια η ίδια η πλατφόρμα την πλάσαρε σαν μια ανεξάρτητη σειρά αλλά θεωρητικά είναι μια 2η σεζόν με εντελώς διαφορετική ιστορία.

Εύλογο λοιπόν θα ήταν να υποθέσουμε πως θα πρέπει να περιμένουμε και ένα νέο κεφάλαιο σε αυτήν την σειρά φαντασμάτων, ωστόσο ο δημιουργός της σειράς Mike Flanagan μας κόβει τα φτερά. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για την ώρα δεν έχει σχέδια να συνεχίσει την σειρά με κάποια νέα ιστορία αλλά όπως είπε δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.