Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα άνιμε του Netflix, μια σειρά με φανατικούς φίλους παντού στον κόσμο.

Κάτι που δεν είναι πάντα δεδομένο για ταινίες ή σειρές που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια, μόνο που το Castlevania, από την κλασική ιαπωνική σειρά video game, έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς. Και για τους τρεις μάλιστα κύκλους του.

Αυτός ο κυνηγός βαμπίρ που προσπαθεί να σώσει την πόλη που πολιορκείται από τη στρατιά των τεράτων του Ντράκιουλα έχει μαγέψει το παγκόσμιο κοινό και οι λάτρεις αγωνιούν να μάθουν περισσότερα για τον τέταρτο κύκλο.

Ο οποίος έρχεται επιτέλους την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021!

Για την ώρα δεν είναι γνωστός ο αριθμός των νέων επεισοδίων, ούτε και μπορούμε να συνάγουμε συμπέρασμα από τις προηγούμενες σεζόν: η πρώτη είχε 4 επεισόδια, η δεύτερη 8 και η τρίτη 10.

Ξέρουμε πάντως ότι ο τέταρτος κύκλος θα είναι το μεγάλο φινάλε του Castlevania, γεγονός που επιβεβαίωσε το Netflix τον Απρίλιο.

Υπάρχει ωστόσο μια χαραμάδα ελπίδας, καθώς το κανάλι υποσχέθηκε πως έχει στα σκαριά μια spin-off σειρά του Castlevania, χωρίς να μπει ωστόσο σε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα σειρά θα τοποθετείται στο ίδιο σύμπαν μεν, με εντελώς άλλους χαρακτήρες δε.

Όλοι εκτιμούν πως η τέταρτη σεζόν του Castlevania θα λειτουργήσει ως επίλογος, απαντώντας στα ερωτήματα και κλείνοντας με ένα «επικό φινάλε», όπως μας έχει ανοίξει την όρεξη το Netflix.

Οι φωνές των Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Τζέιμς Κάλις και Αλεχάνδρα Ρεϊνόσο θα ξανακουστούν πολύ σύντομα λοιπόν, έστω και για τελευταία φορά…