Ο τέταρτος κύκλος του Stranger Things είναι ένα από τα πράγματα που περιμένουν οι περισσότεροι, μόνο που κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν καθόλου υπομονή.

Κι έτσι όσο περιμένουμε, προκύπτουν συνεχώς θέματα για συζήτηση. Έχει περάσει εξάλλου αρκετός καιρός από το φινάλε της τρίτης σεζόν και κάπως πρέπει να παραμείνει ζωντανή η σειρά στις συνειδήσεις μας.

Δύο είναι ωστόσο τα μεγάλα ερωτήματα που συγκεντρώνουν την προσοχή του παγκόσμιου κοινού.

Είναι ο Hopper ο μόνος Αμερικανός στη Ρωσία; Όπως είδαμε δηλαδή στους post-credit τίτλους στο φινάλε του τρίτου κύκλου.

Το Netflix το επιβεβαίωσε αυτό στις αρχές της χρονιάς, όταν μας έδωσε το teaser trailer «From Russia With Love». Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς επιβίωσε ο Hopper και πώς τον βρήκαν οι Ρώσοι, ξέρουμε πάντως ότι βρίσκεται στη Ρωσία.

Κι έτσι μοιραία ο κόσμος αναρωτιέται αν είναι ο μόνος Αμερικανός στο στρατόπεδο αιχμαλώτων. Το Stranger Things εκτυλίσσεται στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου και πολλά παράξενα συμβαίνουν με ψυχροπολεμικό άρωμα.

Το δεύτερο περίεργο που αναδύθηκε από τα teaser trailers της τέταρτης σεζόν είναι τα αινιγματικά ρολόγια.

Ο προσεκτικός τηλεθεατής παρατήρησε αυτά τα πολύ περίεργα ρολόγια στο teaser του Netflix για τον τέταρτο κύκλο «We’re Not in Hawkins Anymore». Ο ήχος του ρολογιού θέλουν κάποιοι να είναι το Big Ben, κάτι που σημαίνει πως η δράση μπορεί να έχει μεταφερθεί στο Λονδίνο.

Κι αν κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι είναι ή τι σημαίνουν, όλοι περιμένουν πως τα ρολόγια θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην τέταρτη σεζόν.

Οι θεωρίες αφθονούν, κάποιοι μιλούν ακόμα και για κάμψη του γραμμικού χρόνου. Για να δούμε…