Οι νέοι χαρακτήρες της πετυχημένης σειράς του Netflix παρουσιάστηκαν στο επίσημο twitter του Stranger Things.

Το Lordoftheseries.gr μας παρουσιάζει τους νέους χαρακτήρες.

Ο Robert Englund θα παίξει τον Victor Creel έναν διαταραγμένο και εκφοβιστικό άνθρωπο που φυλακίζεται σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για μια φρικτή δολοφονία τη δεκαετία του 1950.

Ο Eduardo Franco θα υποδυθεί τον Argyle, τον καινούργιο κολλητό του Jonathan. Έναν διασκεδαστικό τύπο ο οποίος κάνει χρήση ουσιών και κάνει διανομές πίτσας για το Surfer Boy Pizza.


Ο Jamie Campbell Bower θα υποδυθεί τον Peter Ballard, έναν άνθρωπο που νοιάζεται για τους άλλους και δουλεύει σαν νοσοκόμος σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο. Ο Peter έχει κουραστεί από την βαρβαρότητα που βλέπει κάθε μέρα στον τόπο εργασίας του… Θα αλλάξει στάση παίρνοντας θέση;


Ο Sherman Augustus θα παίξει τον Lt. Colonel Sullivan, ο οποίος είναι ένας έξυπνος, χωρίς λογική άνθρωπος που πιστεύει ότι ξέρει πώς να σταματήσει το κακό στο Hawkins μια για πάντα.


Ο Mason Dye θα παίξει τον ρόλο του Jason Carver. Ο Jason είναι ένας όμορφος, πλούσιος αθλητής ο οποίος βγαίνει με το πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο. Αλλά καθώς ένα νέο κακό απειλεί το Hawkins, ο τέλειος κόσμος του αρχίζει να ξετυλίγεται.


Ο Tom Wlaschiha θα υποδυθεί τον Dimitri, έναν έξυπνο και γοητευτικό Ρώσο φύλακα φυλακών. Μπορεί όμως να τον εμπιστευτεί κάποιος;


Ο Nikola Djuricko θα υποδυθεί τον ρόλο του Yuri. Ο Yuri, είναι ένας γοητευτικός και απρόβλεπτος Ρώσος λαθρέμπορος που λατρεύει τα κακά αστεία, τα χρήματα και το τραγανό φυστικοβούτυρο.


Ο Joseph Quinn θα παίξει τον ρόλο του Eddie Munson, ο οποίος είναι ο αρχηγός του D&D Club στο γυμνάσιο του Hawkins, στο The Hellfire Club.

Τα γυρίσματα για την 4η σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.