Από τη Marvel μέχρι και μεγάλα δράματα, το 2021 φαίνεται να έχει τηλεοπτικά κάτι για όλους.

Και όσο οι κινηματογράφοι παραμένουν κλειστοί μέσα στην πανδημία, αυτά μόνο καλά νέα μπορεί να είναι.

Τα κανάλια streaming έχουν μέσα στις νέες συνθήκες του κορονοϊού την απόλυτη τιμητική τους και όλα τα στοιχήματα είναι εδώ για το ποιες σειρές θα ξεχωρίσουν μέσα στη χρονιά.

Παρά το γεγονός όμως ότι περιμένουμε πολλά και διάφορα το 2021, υπάρχουν σειρές που έχουν κάνει ήδη ντόρο…

The Falcon and the Winter Soldier

Η σειρά της Marvel για τους δύο ήρωες Falcon και Winter Soldier, που τοποθετείται χρονικά μετά τα γεγονότα που είδαμε στο Avengers: Endgame, προβάλλεται ήδη στο Disney+ από τις 19 Μαρτίου. Falcon και Winter Soldier ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα περιπέτεια που τους φτάνει στα όριά τους.

Dickinson

Ο δεύτερος κύκλος άρχισε να προβάλλεται στις 8 Ιανουαρίου στο Apple TV+ και έχει μαγέψει ήδη το παγκόσμιο κοινό. Η βιογραφία εποχής με τη Χάιλι Στάινφελντ στο ρόλο της εμβληματικής ποιήτριας Έμιλι Ντίκινσον είναι μια μαύρη κωμωδία με αναφορές στο σήμερα, ένα τηλεοπτικό διαμαντάκι.

Search Party

Ο κρυμμένος άσος στο μανίκι του HBO Max παίζει από τις 14 Ιανουαρίου και είναι ο τέταρτος κύκλος της μαύρης κωμωδίας που εκτυλίσσεται στο Μπρούκλιν από το 2016, με φόντο την εξαφάνιση μιας γυναίκας. Ως cult επιτυχία αποβιβάστηκε στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα, περιμένοντας το κοινό να την ανακαλύψει εκ νέου.

The Book of Boba Fett

Το είδαμε ως teaser στους τίτλους τέλους του δεύτερου κύκλου του The Madalorian και δεν κάναμε λάθος. Ο αγαπημένος χαρακτήρας από το σύμπαν του Star Wars αποκτά τη δική του σειρά, η οποία τοποθετείται χρονικά στην ίδια περίοδο με το Madalorian. Έρχεται τον Δεκέμβριο στο Disney+.

Euphoria

Η σπέσιαλ συνέχεια της θεαματικής δραματικής σειράς του HBO φιλοδοξεί να συνεχίσει να καταγράφει με την ίδια διεισδυτικότητα και ρεαλισμό όσα είναι η εφηβεία. Και να μιλήσει με την ίδια τόλμη για τη σεξουαλική ταυτότητα και τα ναρκωτικά. Προβάλλεται από τις 24 Ιανουαρίου στο HBO.

WandaVision

Δεν είναι μόνο η πρώτη σειρά που έφτιαξαν τα Marvel Studios για το Disney+, αλλά και ό,τι πιο παράξενο έχει βγει ίσως από το σύμπαν της Marvel. Το τηλεοπτικό φαινόμενο που φέρνει κοντά υπερήρωες και κλασική τηλεόραση παίζεται από τις 15 Ιανουαρίου στο Disney+ και παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες φετινές σειρές.

The Underground Railroad

Ο Υπόγειος Σιδηρόδρομος του Μπάρι Τζένκινς μας μεταφέρει στις αρχές του 19ου αιώνα και σε ένα πραγματικό γεγονός, ένα δίκτυο από ασφαλή περάσματα και καταφύγια για τους αφροαμερικανούς σκλάβους που ήθελαν να ξεφύγουν από τη δουλεία του Νότου και να φτάσουν στις πολιτείες όπου μπορούσαν να ζήσουν ελεύθεροι (ή στον Καναδά).

Βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Colson Whitehead και θα προβληθεί από το Amazon μέσα στο 2021 (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία).

Loki

Ο Tom Hiddleston επιστρέφει στο ρόλο του Loki σε ένα από τα πιο φιλόδοξα φετινά projects της Marvel. Ο αγαπημένος χαρακτήρας αποκτά τη δική του σειρά και ξέρουμε ότι τα γεγονότα που θα δούμε εκτυλίσσονται μετά το Avengers: Endgame. Έρχεται τον Μάιο στο Disney+.

The Dropout

Οι εγκληματικές περιπέτειες της Elizabeth Holmes, ιδιοκτήτριας και γενικής διευθύντριας της πολυθρύλητης κομπίνας που είπαν Theranos, έρχονται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu αργότερα μέσα στο 2021. Η αγαπημένη Amanda Seyfried θα ενσαρκώσει την εκκεντρική και αινιγματική ερευνήτρια που απέδειξε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Midnight Mass

Όποιος λάτρεψε το The Haunting of Hill House θα αγαλλιάσει να μάθει πως ο νέος μετρ του τρόμου, Mike Flanagan, επιστρέφει στο Netflix με μια νέα σειρά ανατριχίλας. Σε ένα νησί ζουν απομονωμένοι κάποιοι άνθρωποι και βιώνουν θαυματουργά γεγονότα, αλλά με την άφιξη ενός χαρισματικού νεαρού ιερέα τα πράγματα θα πάρουν μια τρομακτική τροπή, σύμφωνα με την υπόθεση. Έρχεται στο Netflix μέσα στο 2021.

Foundation

Το διαστημικό έπος του Ισαάκ Ασίμοφ γίνεται σειρά για λογαριασμό της Apple TV+, ένα από τα μεγάλα φετινά στοιχήματα για την πλατφόρμα της Apple. Η επιστημονική φαντασία έχει φέτος την τιμητική της. Έρχεται μέσα στο 2021.

Hawkeye

Άλλη μια ηχηρή δημιουργία της Marvel θα αποβιβαστεί στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2021 στην πλατφόρμα Disney+. Βασίζεται στη σειρά κόμικ του Matt Fraction.

The Lord of the Rings

Η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, κόστους 463 εκατ. δολαρίων, έρχεται πιθανότατα μέσα στη χρονιά στο Amazon. Είναι η πιο αναμενόμενη ίσως σειρά των τελευταίων χρόνων.

Ms. Marvel

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ, η νέα σειρά της Marvel για το Disney+ παρακολουθεί τις υπερηρωικές περιπέτειες της Kamala Khan. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε, καταφτάνει πάντως αργότερα το 2021.

Cowboy Bebop

Η live-action προσαρμογή του κλασικού γιαπωνέζικου anime (1998) για λογαριασμό του Netflix είναι μια σειρά που ξεχώρισε από την ανακοίνωσή της ακόμα. Η διασκευή μιας από τις καλύτερες anime σειρές χαιρετίστηκε από τα εκατομμύρια fans του Σινιτσίρο Γουατάναμπε. Έρχεται μέσα στο 2021, σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία…