Έξι νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από αυτές ξεχωρίζει η συνέχεια του Paranormal Activity (Μεταφυσική δραστηριότητα 2). Έπειτα από μια πιθανή διάρρηξη, μια τετραμελής οικογένεια τοποθετεί στο σπίτι κάμερες ασφαλείας, για να διαπιστώσει ότι αυτό είναι στοιχειωμένο από μια απειλητική, αόρατη οντότητα. Aμερικανική ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Τοντ Γουίλιαμς με τους: Κέιτι Φέδερστον, Νταν Ρέι, Άλι Ρέι.

Δείτε το τρέιλερ:

Ποιος φοβάται τους γάτους της Περσίας, είναι ο τίτλος της επόμενης ιρανικής δραματικής ταινίας σε σκηνοθεσία Μπαχμάν Γκομπαντί με τους: Νεγκάρ Σαγκακγκί, Ασκάν Κοχανεχάντ. Η Νεγκάρ και ο Ασκάν, δύο νέοι που μόλις αποφυλακίστηκαν, αποφασίζουν να φτιάξουν μια ροκ μπάντα και ονειρεύονται να παίξουν στο εξωτερικό. Καθώς η μοντέρνα μουσική είναι απαγορευμένη, περιπλανιούνται στην αθέατη πλευρά της Τεχεράνης αναζητώντας μουσικούς.

Δείτε το τρέιλερ:

Στο Ασταμάτητο, ένας βετεράνος μηχανοδηγός και ο νεαρός προϊστάμενός του συνεργάζονται για να σταματήσουν ένα ακυβέρνητο τρένο με επικίνδυνο φορτίο, το οποίο κατευθύνεται με ταχύτητα προς μια πυκνοκατοικημένη πόλη. Aμερικανική περιπέτεια σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ με τους: Ντένζελ Ουάσιγκτον, Κρις Πάιν, Ροζάριο Ντόουσον.

Δείτε το τρέιλερ:

Στον Αξιότιμο Κύριο, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας βλέπει την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή να ξεφεύγουν από τον έλεγχό του, καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τις αυτοκαταστροφικές, μα απολαυστικές παρορμήσεις του. Aμερικανική δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Μπράιαν Κόπελμαν, Ντέιβιντ Λίβιεν με τους: Μάικλ Ντάγκλας, Σούζαν Σαράντον, Ντάνι Ντε Βίτο.

Δείτε το τρέιλερ:

Μία ελληνική ταινία του 1957, Σπιναλόγκα: το νησί της σιωπής, επιστρέφει στους κινηματογράφους και μας εξιστορεί την καθημερινότητα της αποκλεισμένης κοινότητας των χανσενικών στη Σπιναλόγκα, μέσα από την ιστορία δύο νέων γιατρών και του ηλικιωμένου δασκάλου του νησιού. Σε σκηνοθεσία Λίλας Κουρκουλάκου με τους: Ορέστη Μακρή, Νίνα Σγουρίδου, Γιώργο Καμπανέλλη.

Τέλος, τέσσερις μικρού μήκους ταινίες (1995-99) του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με επιπλέον σκηνές και σχόλια, συμπεριλαμβάνει το Τέσσερα, του Χρήστου Δήμα με τους: Χρήστο Δήμα, Κάθριν Τρασκ, Μπομπ Γουότ.