Tο six d.o.g.s παρουσιάζει για ακόμη μία φορά ένα πολλυσυλεκτικό project του Evripidis & His Tragedies. Διαμένοντας μόνιμα στην Βαρκελώνη, έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο στυλ τόσο στην μουσική όσο και στην εικαστική του δραστηριότητα. Στις 11 Νοεμβρίου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το Full Band live του, αρκετό καιρό μετά την ατομική του έκθεση στο Project Space του six d.o.g.s, το live του με covers στο gig space, και το solo live του στον κήπο, παρουσιάζεται ένα ακόμη πιο ιδιόμορφο διπλό project κάπου ανάμεσα: στον υπόγειο διάδρομο του six d.o.g.s που οδηγεί στον κήπο.

Στις 9 το βράδυ θα παρουσιαστούν 20 έργα από την καινούργια του σειρά σχεδίων με τίτλο Devils Of The Deep. Σχέδια σε μαύρο μελάνι και διάφορα μεγέθη, με βασική τους θεματολογία τους Διαόλους Της Αβύσσου, όπως χαριτωμένα περιγράφει ο τίτλος. Σκοτεινές σκέψεις και επιθυμίες, φαντάσματα και τέρατα, όλα όσα κρύβονται στο σκοτάδι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ξεμυτήσουν, όταν ανατέλει ίσως η νέα σελήνη, όταν τα άστρα πέρνουν επικύνδυνες θέσεις, όταν η λογική και η σύνεση πάνε για ύπνο.

Στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς θα ακολουθήσει συναυλία του Evripidis & His Tragedies όπου θα παρουσιάσει τραγούδια από το ρεπερτόριό του σε ανάλογο ύφος, με αντίστοιχη θεματολογία: φαντάσματα, βρυκόλακες, τέρατα, σκοτεινές διαθέσεις και μαύρο χιούμορ. Και όλα αυτά υπό το φως πολυάριθμων κεριών μονάχα.

– Ημερομηνία: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου

– Ώρα έναρξης: 21;00 η έκθεση & Μεσάνυχτα το live

– Είσοδος: Ελεύθερη