Καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, που ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν μέσα από τα τραγούδια τους.

Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από την Ελλάδα. Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο.

Η βραδιά ξεκινά με τον Κώστα Χατζή να ερμηνεύει με την κιθάρα του και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το «Θυμάμαι», το «Δεν είμ’ εγώ», το «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…».

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο τραγουδά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σ’αγαπώ», «Κι’ ύστερα», «Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε», «Η αγάπη όλα τα υπομένει…» και πολλά άλλα.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαίρετοι μουσικοί: Νίκος Καπηλίδης – ντραμς, Μιχάλης Ευδαίμων – μπάσο, Γιάννης Καρακατσάνης – κρουστά, Κυριάκος Κοντάκης – βιολί, Χριστόφορος Κροκίδης – κιθάρα, Γιώργος Παγιάτης – πιάνο, Θανάσης Τσαουσέλης – πλήκτρα, Σταύρος Ντούσκας – πνευστά.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου η συναυλία θα δοθεί στο Βεάκειο Θέατρο και στις 5 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.