Ταινίες για διαφορετικά γούστα είναι όσες προβάλλονται από αυτήν την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η πρώτη ταινία είναι Οι Κυνηγοί (Predators), του Nimrod Antal με τους Adrian Brody, Lawrence Fishburne,  Danny Trejo και Alice Braga. Μαζί με άλλους τέσσερις είναι οι 8 πιο επικίνδυνοι άνθρωποι του πλανήτη που προσγειώνονται σε αυτόν των Predators.

Από Μακριά και Αγαπημένοι (Going the Distance), της Nanette Burstein, είναι η δεύτερη ταινία που προβάλλεται από σήμερα. Ρομαντική κομεντί για τις σχέσεις από απόσταση, με τη Drew Barrymore και τον Justin Long.

Με ένα ριμέικ συνεχίζουμε, το The Karate Kid, του Harald Zwalt. Ριμέικ της θρυλικής ταινίας του 1984 με τον Jackie Chan στο ρόλο του Mr. Miyagi.

Το Ondine, του Neil Jordan, είναι μια χαριτωμένη, γοητευτική κι ευχάριστη ταινία, η ιστορία – αναφορά στο Ιρλανδικό μύθο της Σελκι, μισής γοργόνας μισής γυναίκας, μία παραμυθένια ρομαντική ιστορία για έναν ψαρά που ψαρεύει με τα δίχτυα του μια μυστήρια αλλά και πολύ όμορφη κοπέλα.

Τέλος, το Winx Club: Το Μυστικό του Χαμένου Βασιλείου (Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom), του Iginio Straffi. Βασισμένο σε μια ιταλική σειρά περιπέτειας κινουμένων σχεδίων του 2004, αυτή η CGI μεταγλωττισμένη στα ελληνικά εκδοχή διαδραματίζεται από την τρίτη σεζόν της σειράς (τέσσερις σεζόν μέχρι στιγμής). Η πρωταγωνίστρια είναι η Bloom και μαζί με τις άλλες πέντε νεράιδες φίλες της είναι σε μια αποστολή για να αποκαλύψουν το μυστικό του χαμένου βασιλείου.