«Mastrurnation Hellas, η τρύπα της κολάσεως», τιτλοφορείται το «musicult» του Τζίμη Πανούση και των Μουσικών Ταξιαρχών που παρουσιάζεται από αύριο και δέκα παραστάσεις, έως τις 9 Ιανουαρίου, στη σκηνή του Gagarin.

«Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες από το χρονοντούλαπο της ιστορίας στο Gagarin 205», γράφουν οι πρωταγωνιστές χαρακτηρίζοντας τις παραστάσεις «αντικαταθλιπτικές, αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαικές (με την ναζιστική έννοια του όρου)».

«Δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα. Η ελπίδα ήρθε αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ “και εσύ Αλέξη Τσίπρα – ελπίδα μας, εμπόδια είμαστε – πήδα μας”. Δείξε μου το Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι!», γράφει η ανακοίνωση της παράστασης και συνεχίζει «Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και την φασιστική ομοιομορφία απο το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα.

Όλα τα πουρά στην πίστα του Gagarin!

Μόνο για δέκα παραστάσεις

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τζίμης Πανούσης

Μουσικές Ταξιαρχίες».

Παραστάσεις

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 11 Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Ιανουαρίου

Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Ιανουαρίου

Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση: 13 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου στην πόρτα: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr , καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Για τις ανάγκες της βραδιάς αυτής, ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και τραπέζια. Για κράτηση τραπεζιών 6946651878