Επτά νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες προβάλλονται από την Πέμπτη στις αίθουσες των κινηματογράφων. Από αυτές ξεχωρίζει ο «Μαύρος Κύκνος» μία αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Βενσάν Κασέλ, Μίλα Κούνις, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ. Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της ότι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη «Λίμνη των Κύκνων». Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της.

Δείτε το τρέιλερ:

Όταν μαθαίνει ότι ο αδερφός της πρόκειται να παντρευτεί την κοπέλα η οποία της έκανε τη ζωή κόλαση στο γυμνάσιο, η Μάρνι αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και να πάρει εκδίκηση. Αυτά συμβαίνουν στην κωμωδία «Πάλι Εσύ». Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Άντι Φίκμαν με τους: Κρίστεν Μπελ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Οντέτ Γιούστμαν.

Δείτε το τρέιλερ:

Στην ταινία «The green horn» o Μπριτ Ριντ, πλούσιος κληρονόμος μιας μεγάλης εκδοτικής επιχείρησης, και ο Κέιτο, πρώην βοηθός του πατέρα του, ζουν διπλή ζωή ως μασκοφόροι πολέμιοι του εγκλήματος με το όνομα «Πράσινη Σφήκα». Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μισέλ Γκοντρί με τους: Σεθ Ρόγκεν, Κάμερον Ντίαζ, Κρίστοφ Βαλτς, Τζέι Τσου.

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Τζέισον Στέιθαμ, Μπεν Φόστερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Το μούτρο». Ένας μεθοδικός επαγγελματίας δολοφόνος αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον παρορμητικό γιο ενός παλιού φίλου του, χωρίς να του έχει αποκαλύψει ένα θανάσιμα μοιραίο μυστικό.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Κυνήγι των Μαγισσών είναι μία αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Σένα με τους: Νίκολας Κέιτζ, Ρον Πέρλμαν, Κλερ Φόι. Στη χτυπημένη από πανώλη Κεντρική Ευρώπη του 14ου αιώνα, δύο πρώην σταυροφόροι αναλαμβάνουν να μεταφέρουν σε ένα απομονωμένο μοναστήρι μια κοπέλα που κατηγορείται για μαγεία.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με ένα κομεντί, τον Συνοδό, όπου ένας συνοδός κυριών μαθαίνει τα μυστικά της δουλειάς στον νεαρό συγκάτοικό του, ο οποίος έρχεται στη Νέα Υόρκη με τη φιλοδοξία να γίνει συγγραφέας. Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Σάρι Σπρίγκερ Μπέρμαν, Ρόμπερτ Πουλτσίνι με τους: Κέβιν Κλάιν, Πολ Ντάνο, Τζον Σ. Ράιλι.

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος το Αυγό είναι μία τούρκικη ταινία σε σκηνοθεσία Σεμίχ Καπλάνογλου με τους: Νεζάτ Ισλέρ, Σααντέτ Ισίλ Ακσόι. Ο ποιητής Γιουσούφ επιστρέφει στη γενέτειρά του και μετά την κηδεία της μητέρας του ξεκινά ένα ταξίδι με μια νεαρή συγγενή του για να εκπληρώσουν την τελευταία επιθυμία της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: