Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Φώτα, λαμπιόνια, στολίδια, τραγούδια, μουσική και παιχνίδια είναι τα βασικά συστατικά που δίνουν στην περίοδο αυτή του χρόνου την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά των παιδιών. Αλλά, η μαγεία των Χριστουγέννων δεν κρύβεται μόνο σε αυτά.

Είναι και οι έξοδοι με τα παιδιά για βόλτες στη στολισμένη πόλη, επισκέψεις σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Μάλιστα, φέτος ο γιορτινός θεατρικός μπαξές έχει απ’ όλα, με παραστάσεις που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, αλλά θα ενθουσιάσουν και τους μεγάλους.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει προτάσεις εξόδου με τα παιδιά στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα για όλες τις ηλικίες. Από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο… μεγάλες!

Χριστούγεννα στο Μέγαρο με την «Τοσοδούλα»

Το κοσμαγάπητο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Τοσοδούλα», έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το διάσημο Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού σε παγκόσμια πρώτη, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη ένα μπαλέτο με φαντασμαγορικά σκηνικά και κοστούμια, αλλά και εντυπωσιακά εφέ. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι σολίστ και οι κορυφαίοι του περίφημου χορευτικού συνόλου, το οποίο ‒ όπως άλλωστε η ιστορική Εθνική Όπερα της Οδησσού ‒ μετρά πάνω από διακόσια χρόνια πορείας και δημιουργικής σύμπραξης με σπουδαίους καλλιτέχνες.

Συντελεστές
Μουσική: Γιούρι Σεφτσένκο
Λιμπρέτο: Mικόλα Μπροβτσένκο
Σκηνοθέτης-Χορογράφος: Γκάρι Σιβογιάν
Χορογράφος: Βίκτωρ Λιτβίνοφ
Χορεύουν: οι Κορυφαίοι, οι Σολίστ και το corps de ballet του Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας της Οδησσού.

Συμμετέχουν μαθητές της Ακαδημίας Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας της Οδησσού.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Σάββατο 16/12 15.00 & 19.00
Κυριακή 17/12 12.00 & 17.00
Σάββατο 23/12 15.00 & 19.00
Δευτέρα 25/12 19.00
Τρίτη 26/12 15.00 & 19.00
Παρασκευή 29/12 15.00 & 19.00
Σάββατο 30/12 15.00 & 19.00

Τιμές εισιτηρίων
Εκπτωτικό 18 €
Ε΄ ζώνη 25 € Παιδικό 18 €
Δ΄ ζώνη 35 € Παιδικό 24 €
Γ΄ ζώνη 42 € Παιδικό 29 €
Β΄ ζώνη 52 € Παιδικό 36 €
Α΄ ζώνη 62 € Παιδικό 43 €
Διακεκριμένη ζώνη 70 € Παιδικό 49 €

Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια (τηλ.: 210 72 82 333)
Εισιτήρια 210 72 82 333
megaron.gr

«Η βασίλισσα του χιονιού» στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ

Το κλασικό αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, του αγαπημένου παραμυθά εκατομμυρίων παιδιών, ανεβαίνει στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ σε σκηνοθεσία Ειρήνης Ιακώβου. Κοστούμια εποχής, άμαξες, παλάτια, κούκλες μπαλαρίνες, στρατιώτες, τυμπανιστές, πουλιά ακροβάτες, μεταφέρουν τις καρδιές μας σε Χριστούγεννα που όλοι ονειρευόμαστε!

Λίγα λόγια για το έργο

Οι μικροί Κάι και Γκέρντα ακούνε από τη γιαγιά την ιστορία για τη βασίλισσα του χιονιού, όταν ο Κάι αμφισβητεί τη δύναμη της. Τότε εκείνη παγώνει την καρδιά του, κάνοντάς τον να βλέπει μόνο την άσχημη πλευρά των πραγμάτων και τελικά τον παρασύρει σκλάβο στο παγερό παλάτι της. Η αγαπημένη του Γκέρντα, όμως, θα σκίσει τα βουνά, θα περάσει θάλασσες και ποταμούς, θα καταφέρει να βρει τον αγαπημένο της Κάι και θα γυρίσουν πίσω στη φτωχογειτονιά τους. Σ’ αυτή τη μίζερη φτωχογειτονιά, με τις στέγες που στάζουν, και τα σκοτεινά στενά δρομάκια, θα δημιουργηθούν οι εστίες του φωτός! Γιατί στο τέλος το πνεύμα και η αρχέτυπη καλοσύνη της ψυχής νικάει. Νικάει τη φτώχεια, την αδιαφορία, την απόγνωση, τη ματαιοδοξία, τον εγωισμό…

Πληροφορίες

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Καραγεωργίου, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Σταυρούλα Καμνή, Κωνσταντίνος Κατσούδας, Σταύρος Μπούτσικας και Νεφέλη Σιούφα. Στον ρόλο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Τιμές εισιτηρίων Γενική είσοδος: 12€
Προπώληση more.com

Θέατρο Ακροπόλ
Ιπποκράτους 9

«Το νησί των θησαυρών» στο Θέατρο Πόρτα

«Το νησί των θησαυρών» προσκαλεί όλη την οικογένεια στο Θέατρο Πόρτα για πειρατικά ταξίδια, με πολλά και θεαματικά κοστούμια και σκηνικά και έναν θίασο-ορχήστρα 10 ηθοποιών, που ερμηνεύει ζωντανά την «ξεσηκωτική» μουσική του έργου. Οι ηθοποιοί ερμηνεύουν τη μουσική και τα τραγούδια (σε στίχους Θωμά Μοσχόπουλου), παίζοντας κιθάρα, μπάντζο, μαντολίνο, φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, κόντρα μπάσο, κρουστά, βιολί, ακορντεόν και πιάνο.

«Το νησί των θησαυρών» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έργα της κλασικής λογοτεχνίας. Πρόκειται για το βιβλίο που θεμελίωσε την «Πειρατική μυθολογία», η οποία συνεχίζει ενάμιση αιώνα σχεδόν μετά να ερεθίζει το φαντασιακό ολόκληρου του πλανήτη.

Πληροφορίες

Διασκευή/ Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος
Μουσική: Κορνήλιος Σελαμσής
Παίζουν (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Γιαγκούσης, Στέλιος Θεοδώρου, Θεοφάνης Κοσμάς, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Γιάννης Λατουσάκης, Δημήτρης Μήτρου, Μαρί Σουζάν Μουζέλα, Ιωάννης Μπάστας, Τάσος Ροδοβίτης, Γιώργος Φασουλάς.
Understudy: Πέτρος Δημοτάκης
Συμμετέχει ο Λευτέρης Δούρος

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά
Εισιτήρια: 12 ευρώ
Ομαδικό (άνω των 20 ατόμων) 9 ευρώ
Σχολικό 7 ευρώ
Προπώληση: more.com

Θέατρο Πόρτα
Λεωφ. Μεσογείων 59

«Τα Γενέθλια της Ριρίκας» από τη Μαρία Κηλαηδόνη

Τι θα συμβεί όταν τα γενέθλια μιας αρκουδίτσας κινδυνεύουν ν’ αποτύχουν παταγωδώς; Υπάρχει άραγε λύση και τι ρόλο θα παίξουν ο Πι, ο Ρο και ο Διονύσης ο Κροκόδειλος; Η Μαρία Κηλαηδόνη και δύο ακόμα μουσικοί, ο Θέμος «Apicos» Ρίζος στην κιθάρα και ο Αλέξης Στενάκης στο πιάνο και το κλαρινέτο, μας «συστήνουν» τη Ριρίκα και τους φίλους της μέσα από ένα τρυφερό ταξίδι γεμάτο ζωντανή μουσική, φαντασία και πολύ χιούμορ!

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, βασισμένη στο παιδικό βιβλίο της Μαρίας Κηλαηδόνη «Τα Γενέθλια της Ριρίκας», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη και, εκτός από το υπέροχο παραμύθι, περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους και μουσική της ίδιας, που κυκλοφορούν από την Minos EMI.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Σήμερα είναι τα γενέθλια της Ριρίκας, της αρκουδίτσας! Φέτος όμως είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσει μόνη της αφού πρόσφατα μετακόμισε σε ένα άλλο βουνό, μακριά από την οικογένειά της για να ζήσει μόνη της. Για να της φτιάξει η διάθεση σκέφτηκε να κατέβει στην πόλη και να φάει το αγαπημένο της παγωτό φιστίκι από το καλύτερο παγωτατζίδικο του κόσμου!

Στον δρόμο η Ριρίκα συναντάει έναν έναν τους καλύτερους της φίλους: Τον Πι και τον Ρο, τα δύο δίδυμα σκαντζοχοιράκια που φτιάχνουν υπέροχα βεγγαλικά, τον Διονύση τον κροκόδειλο, τον εξαιρετικό ζαχαροπλάστη, τον Τίτο και την Λία, τα δύο λιοντάρια, τους φοβερούς μουσικούς και τον Τσάρλι, το καγκουρό, τον εκπληκτικό χορευτή. Όταν οι φίλοι φτάνουν στο παγωτατζίδικο και το βρίσκουν κλειστό, καλούνται να σώσουν την κατάσταση!

Η παράσταση είναι για παιδιά 3-10 ετών

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Γιασεμί Κηλαηδόνη
Θεατρική Προσαρμογή: Άντα Γκουρμπαλή
Πρωτότυπη μουσική: Μαρία Κηλαηδόνη
Παίζουν: Μαρία Κηλαηδόνη
Θέμος «Apicos» Ρίζος
Αλέξης Στενάκης

Πού: Θέατρο Μεταξουργείο, Ακαδήμου 14, Αθήνα 104 36, Μεταξουργείο – Πλατεία Αυδή, τηλ.: 210 523 4382
Πότε: Από Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00
Εισιτήρια: 10 € (γενική είσοδος) και ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις και σχολεία
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 5234382
Διάρκεια: 55’

«O Ραφτάκος των λέξεων»

Η αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων, “Ο Ραφτάκος των λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου, η παράσταση φαινόμενο από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος με τα συνεχή sold out, που ζωντανεύει για 5η χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

Λίγα λόγια για το έργο

Κάποτε σε μια μικρή πόλη, που έμοιαζε ακόμα με χωριό, ζούσε ένας ράφτης μοναδικός. Μοναδικός όχι μόνο επειδή δεν υπήρχε άλλος ράφτης στην πόλη μα επειδή ο ράφτης αυτός έφτιαχνε τα ρούχα του με λέξεις! Διάλεγε προσεχτικά τις λέξεις του για κάθε έναν κάτοικο ξεχωριστά κι έτσι φορώντας τα ρούχα του περνούσαν τους χειμώνες τους ζεστοί και τα καλοκαίρια πάντα δροσεροί. Ο καιρός όμως πέρασε, η πόλη μεγάλωσε κι οι κάτοικοι έγιναν βιαστικοί και ξεχασιάρηδες και ξέχασαν τον Ραφτάκο. Κι έπεσε ένας χειμώνας τόσο βαρύς που κανένα από τα καινούρια τους ρούχα δεν μπορούσε να τους ζεστάνει. Τότε θυμήθηκαν τον Ραφτάκο τους που τόσο ωραία έπλεκε τις λέξεις και ξαναζεστάθηκαν. Γιατί οι λέξεις είναι αυτές που ζεσταίνουν, δροσίζουν και παρηγορούν τελικά κάθε καρδιά.

Πληροφορίες

Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Θεατρική διασκευή-στίχοι τραγουδιών: Τίνα Γιωτοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβάρας
Ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Δημήτρης Γιαννής, Έλσα Λουμπαρδιά
Ζωντανή μουσική: Η ομάδα Μικρός Νότος

Παραστάσεις

Δεκέμβριος 2023
Σάββατο 23 & 30/12 στις 11πμ
Τρίτη 26/12
Τετάρτη 27/12 & Πέμπτη 28/12 στις 6μμ

Ιανουάριος 2024
Κυριακή 7, 14, 21, 28/01 στις 11πμ
Τρίτη 2/1, Τετάρτη 3/1, Πέμπτη 4/1 & Παρασκευή 5/1 στις 6μμ

Προπώληση: ticketservices.gr
Πληροφορίες: 210 7234567
Προπώληση: 10 ευρώ / Εισιτήριο στο ταμείο: 12 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά | Για παιδιά από 4+

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος

«Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και… ο Κλεομένης» με τα θρυλικά τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά

Η εμβληματική κωμωδία «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και … ο Κλεομένης» του Φόλκερ Λούντβιγκ με τα θρυλικά τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά, εκπροσωπεί αναμφισβήτητα την ιδέα ενός χειραφετημένου και κοινωνικού θεάτρου για παιδιά και νέους. Με σύνθημα «’Ενας ίσον κανένας», τέσσερα παιδιά αντιστέκονται στο ασφυκτικό και αφιλόξενο αστικό τοπίο και διεκδικούν μέσα από το ελεύθερο παιχνίδι και τη δημιουργική φαντασία τον δικό τους χώρο.

Η σκηνοθεσία, μετάφραση και διασκευή είναι του Βασίλη Κουκαλάνι, ενώ ακούγονται τα θρυλικά τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά «Ένας ίσον κανένας» και «Αγόρια – Κορίτσια». Διανομή: Μικές Γλύκας, Μαριέλα Δουμπού, Φώτης Λαζάρου, Χριστίνα Μαριάνου, Γιώργος Χιώτης, Αντώνης Χρήστου.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών

Ημερομηνίες εορταστικής περιόδου 2023-2024 στις 11:30

Κυριακή 24/12
Τρίτη 26/12
Κυριακή 31/12
Τρίτη 2/1/24
Κυριακή 7/1/24
Κυριακή 14/1/24
Κυριακή 21/1/24

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 12 €
ΑμεΑ και συνοδών, ανέργων, φοιτητικά, άνω των 65: 10 €
Ομαδικά άνω των 25 ατόμων: 8 €

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Σύγχρονο Θέατρο
Ευμολπιδών 45, Γκάζι (ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός) | Τηλέφωνο: 2103464380

Οι διαστημικές περιπέτειες συνεχίζονται και τα Χριστούγεννα με την έκθεση «Life in Space»

Ποιος είπε πως πρέπει να είσαι παιδί για να απολαύσεις τα Χριστούγεννα; Στην έκθεση «Life in Space» στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή, μικροί και μεγάλοι καλούνται να εξερευνήσουν το ταξίδι του ανθρώπου στο διάστημα και να ανακαλύψουν όλες τις διαδραστικές εμπειρίες του SpaceCamp, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024.

Η έκθεση «Life in Space» προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συναρπαστική ιστορία της κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο, καθώς και όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Μοναδικές κατασκευές, ιστορικά αντικείμενα-εκθέματα και μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού στο διάστημα.

Περισσότερα από 50 μοναδικά εκθέματα θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία των διαστημικών πτήσεων.
Μέρος της έκθεσης είναι και το SpaceCamp, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τις ίδιες αισθήσεις που ζουν οι αστροναύτες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, όπως την απουσία βαρύτητας και την απώλεια του «χωρικού» προσανατολισμού. Επιπλέον, μια νέα ISS VR Platform, φέρνει τους επισκέπτες μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, επιτρέποντας τους να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση.

Πληροφορίες

Εισιτήρια από: €12.
Εισιτήρια για τους προσομοιωτές: Ανάλογα με τον προσομοιωτή από €3 έως €5.
Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια: Για πληροφορίες καλέστε το 210 7258510.
Επισκέψεις σχολείων με ραντεβού: Για κρατήσεις καλέστε στο 210 6143021

Προπώληση εισιτηρίων: more.com.

Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
δίπλα στο Μπάντμιντον
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 1-9 μ.μ.

«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη»

Αυτές τις γιορτές, ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη νέα παραγωγή «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη», μια τρελή, ολοκαίνουργια περιπέτεια σκιών, γεμάτη χιούμορ, δράση και ζωντανή μουσική, που παρουσιάζεται από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2023, καθώς και στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος.

Καλεσμένοι στην Αμερική από την πλούσια ελληνοαμερικανίδα αδερφή του Μπάρμπα-Γιώργου, την οποία ενσαρκώνει στην παράσταση η Μαρία Ελευθεριάδη, ο Καραγκιόζης και η παρέα του καταφθάνουν για τις γιορτές στη Νέα Υόρκη. Όλα δείχνουν ιδανικά, όμως πριν καλά καλά φτάσουν, τα πάντα ανατρέπονται! Πώς καταφέρνουν οι ήρωες να εγκλωβιστούν μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ; Τι συμβαίνει όταν δεν «πάει ο παλιός ο χρόνος»; Τι γίνεται όταν η ταμίας του σούπερ μάρκετ νομίζει ότι τραγουδάει στο Μπρόντγουεϋ; Ποια είναι πραγματικά η θεία από την Αμερική; Ποιος θα καταφέρει άραγε να νικήσει, ο παλιός ή ο νέος χρόνος;

Τον Καραγκιόζη συντροφεύουν στο ταξίδι του στην αμερικανική μεγαλούπολη οι μουσικοί: Δημήτρης Σχίζας (κιθάρα), Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα), Γιώργος Πουλιάσης (τύμπανα), Μάρκο Γκρινόβερ (μπάσο), Χρήστος Παπαδόπουλος (κλαρίνο).

Στην παράσταση είναι ευπρόσδεκτα παιδιά από 4 έως 104 ετών!
Συμπαραγωγή | Θίασος Ηλία Καρελλά – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ηλίας Καρελλάς | Καραγκιόζης και 20 φωνές σκιών
Idra Kayne | Ταμίας
Μαρία Ελευθεριάδη | Θεία από την Αμερική

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 16:00 & 18:00
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 16:00 & 18:00
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 16:00 & 18:00
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 16:00 & 18:00
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 16:00 & 18:00
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 16:00 & 18:00
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 18:00
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023 18:00
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 16:00 & 18:00
Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 16:00 & 18:00

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Τιμή εισιτηρίου: 12 € (γενική είσοδος)
Εισιτήρια: 210 72 82 333

megaron.gr

Ένας τυφώνας από σαπουνόφουσκες στο «Υποβρύχιο Bubble Show»

Αλήθεια, έχετε δει έναν τυφώνα από σαπουνόφουσκες; Μπορεί… Αλλά, σίγουρα, δεν έχετε δει ένα σόου όπως «Το υποβρύχιο Bubble Show»! Το μεγαλύτερο show σαπουνόφουσκας έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, από 25 έως 30 Δεκεμβρίου. Ένα show διαφορετικό, μαγικό, συναρπαστικό, διαδραστικό, γεμάτο ακροβατικά, τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ και βέβαια… φυσαλίδες, για όλη την οικογένεια!

Λίγα λόγια για το έργο

«Μια μέρα με πολύ άγχος, τηλεφωνήματα, συσκέψεις και προβλήματα στη δουλειά, ο κύριος Β. βρίσκει, ως δια μαγείας μέσα στη βαλίτσα του, μια γυάλα. Ενώ κοιτάζει έκπληκτος μέσα στη γυάλα, σαν να κοιτάζει μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα ενός μάγου, μεταφέρεται ξαφνικά σε έναν πολύχρωμο και χαρούμενο υποβρύχιο κόσμο. Καθώς συνεχίζει το ταξίδι του σε αυτό το χαρούμενο μονοπάτι, ανακαλύπτει ξανά ότι μπορεί να χαμογελάσει και να απολαύσει τη ζωή, αφήνοντας πίσω κάθε άγχος και φόβο και, στο τέλος του ταξιδιού του, βρίσκει τον εαυτό του μεταμορφωμένο σε ένα πολύχρωμο και χαρούμενο πλάσμα».

Με αναφορές και αποσπάσματα από κλασικά έργα όπως ο «Πινόκιο», η «Μικρή Γοργόνα», η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», η «Πεντάμορφη και το Τέρας» και το «Χρυσό Ψάρι» (χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε και τον «Πίτερ Παν»), «Το Υποβρύχιο Bubble Show» είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που όλοι μπορούμε να ζήσουμε, ανεξαρτήτως ηλικίας…

Πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Enrico Pezzoli
Κοστούμια: E. Patmalniece
Μουσική: Valdis Zilvers

Τιμές Εισιτηρίων: Από 7,5€ | Group Pack: Στα 4 Εισιτήρια, Το 1 Δώρο. (Αγοράζοντας 4 εισιτήρια, πληρώνετε μόνο τα 3)
Διάρκεια Παραστάσεων: 25-30 Δεκεμβρίου 2023
Προπώληση: more.com και τηλεφωνικά στο 211 800 5141 (Καθημερινές 10:00-18:00)

Παραστάσεις
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου – 11:00 & 18:00
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου – 11:00 & 18:00
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου – 19:00
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου – 19:00
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου – 19:00
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου – 11:00 & 18:00

Taekwondo, Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο