Η Citroën παρουσίασε μια αναβαθμισμένη έκδοση του λιλιπούτειου Ami. Πρόκειται για το My Ami Tonic που διαθέτει πολύχρωμα αισθητικά στοιχεία που εκφράζουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του Ami.

Το My Ami Tonic είναι μια έκδοση γεμάτη ενέργεια που ενισχύει τη γκάμα του Ami και εμπνέει για δράση μέσω των χρωμάτων και του εξοπλισμού της. Έρχεται με στοιχεία εξατομίκευσης όπως είναι οι ενισχυμένοι προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και οι θόλοι, καθώς και οι μπάρες οροφής. Οι νέες στυλιστικές λεπτομέρειες συνδυάζουν το χακί και το έντονο κίτρινο σε μια φρέσκια στην όψη εκδοχή που ενθαρρύνει τους επιβάτες να προσεγγίζουν κάθε διαδρομή με χαρά.

Το εσωτερικό του είναι εξοπλισμένο με λειτουργικά αξεσουάρ, όπως η βάση για το smartphone, οι τρεις αποθηκευτικοί χώροι, τα διχτάκια στις πόρτες και το κεντρικό διαχωριστικό, ο γάντζος για το κρέμασμα τσάντας, τα πατάκια και το [email protected] που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του smartphone με το αυτοκίνητο.

Επίσης, τα χρώματα του My Ami Tonic επιλέχθηκαν προσεκτικά με το συνδυασμό χακί και κίτρινου να τονίζει την αίσθηση της ενέργειας στο μοντέλο.

Το My Ami Tonic θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και σε άλλες 4 Ευρωπαϊκές χώρες στις αρχές Οκτωβρίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.