Η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου επεκτείνει το πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Corsa D και Adam, που ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στα συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχει περίπτωση, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ο ενδιάμεσος άξονας τιμονιού να μην λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και να σπάσει κατά την μετακίνηση του τιμονιού. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η επέκταση της ανάκλησης αφορά επιπλέον 1.472 οχήματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός οχημάτων που ανακαλούνται να ανέρχεται σε 2.887 οχήματα (2.835 Corsa D και 52 Adam), παραγωγής 2014, εκ των οποίων τα 2.085 βρίσκονται στην κατοχή των καταναλωτών.

Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων θα αποσταλεί συστημένη επιστολή και επιπλέον θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι προληπτικοί έλεγχοι και, εάν απαιτηθεί, οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.