Την ειδική έκδοση i8 Concours d Elegance θα παρουσιάσει μεθαύριο στο Pebble Beach η BMW, η οποία πρόκειται για μια πιο εντυπωσιακή –αισθητικά- version του νέου υβριδικού σπορ μοντέλου.

Σε μεταλλική γκρι απόχρωση έρχεται το νέο i8 Concours d Elegance, που αποτελεί μια πιο… εξωτική εκδοχή του βαυαρικού μοντέλου, ειδικά για το Pebble Beach στις 14 Αυγούστου.

Αναλυτικότερα, η εν λόγω version του i8 στο εσωτερικό της φέρει δερμάτινες επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα σε μπεζ απόχρωση, που κάνουν έντονο κοντράστ με τον μπλε- electric φωτισμό της καμπίνας.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο i8 διαθέτει laser προβολείς μπροστά και την… τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε gadgets, όπως το BMW i8 Display key που είναι «υπεύθυνο» για την προηγμένη LCD οθόνη πολλαπλών λειτουργιών.
Επίσης, ο υποψήφιος αγοραστής του νέου i8 Concours d Elegance θα λάβει ως δώρο και ένα set βαλίτσες Louis Vuitton, ειδικά κατασκευασμένες για το πανάκριβο γερμανικό σπορ αυτοκίνητο.

Να θυμίσουμε τέλος ότι το υβριδικό BMW i8 φέρει έναν 1,5 λτ. 3κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα που μεταδίδει την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που δίνει ώθηση στους μπροστινούς τροχούς. Το αποτέλεσμα είναι το 4κίνητο i8 να χρειάζεται 4,2 δλ. για τα 0-100 χλμ./ώρα, ενώ αγγίζει την τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα.

Πηγή: autotriti.gr