Στη Ferrari επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2016 με τη Scuderia, όμως θέλει να ανανεώσει για τρία χρόνια, ώστε να παραμείνει έως και το 2019.

Ωστόσο, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει σκοπό να το πράξει αυτό με… χρυσό συμβόλαιο, παρά το γεγονός ότι δεν κατακτά τίτλους. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας αναφέρει ότι ζητάει το ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ για τρία ακόμα χρόνια, δηλαδή 35 εκ. ετήσιες αποδοχές.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αλόνσο σκοπεύει να εντάξει τον εαυτό του στους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, με την Bild να κάνει λόγο και για τα ποσά που λαμβάνουν οι Ρότζερ Φέντερερ (32 εκ.), Κόμπι Μπράιαντ (36 εκ.) και Λεμπρόν Τζέιμς (32 εκ.).

Επίσης, συγκρίνει τον 33χρονο από το Οβιέδο με τον Μίκαελ Σουμάχερ επισημαίνοντας πως ο εφτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έπαιρνε 25 εκ. στα καλύτερά του με την ομάδα του Μαρανέλο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας, έπειτα από τη δεύτερη θέση του Αλόνσο στη Βουδαπέστη και εντός της καλοκαιρινής διακοπής του πρωταθλήματος της Formula1.

Πηγή: gazzetta.gr