Σύμφωνα με τον Dave Zuchowski, CEO της Hyundai στην Αμερική, η εταιρεία έχει «στα σκαριά» ένα νέο μικρό crossover, το οποίο προβλέπεται να λανσαριστεί το 2017 και να τοποθετηθεί στην γκάμα της εταιρείας κάτω από το νέο ix35 (ή όπως θα ονομάζεται ο διάδοχός του).

Ειδικότερα, ο Zuchowski δήλωσε ότι το εν λόγω μικρό crossover θα έχει δυναμικό στιλ και έντονες «ακμές» στο αμάξωμά του, προκειμένου να προσεγγίσει ένα νεανικότερο πελατολόγιο, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι πρόθεση της Hyundai είναι να δημιουργήσει τον «αντίπαλο» του Nissan Juke.

Μάλιστα, το 2011 στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ η Hyundai είχε παρουσιάσει ένα τέτοιο πρωτότυπο crossover, το εικονιζόμενο Curb, που θα μπορούσε -κατά τον Zuchowski- να αποτελέσει τη βάση για την κατασκευή του νέου μοντέλου.

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Zuchowski επεσήμανε ότι όσον αφορά τα γενικότερα σχέδια της Hyundai για το μέλλον, η εταιρεία για το 2016 ετοιμάζει τη νέα γενιά του Elantra και λίγο μετά θα ακολουθήσει και η νέα γενιά του ix35.

Πηγή: autotriti.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.