Το διάσημο μοντέλο Claudia Schiffer «ξεσηκώνει» το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ευρώπη μέσα από τις διαφημίσεις της καμπάνιας «Προτιμώ να οδηγώ ένα Opel» για τα Corsa, Astra, Meriva, Mokka και Zafira Tourer.

Απαντώντας στην τεράστια απήχηση, η Opel δημοσιεύει δύο βίντεο «από τα παρασκήνια» και μερικές φωτογραφίες μαζί με βίντεο των διαφημίσεων, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν ανά πάσα στιγμή τη γοητεία του fashion icon αλλά και των μοντέλων Opel.

Η Claudia Schiffer είναι πρέσβειρα της Opel στην Ευρώπη και, σαν ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Γερμανίας, φέρνει τη δική της μοναδική λάμψη και γοητεία στο θέμα «Προτιμώ να οδηγώ ένα Opel» των διαφημίσεων. Αυτές προβάλλουν τη διαχρονική απήχηση της γερμανικής μηχανολογίας, όπως οι έξυπνες πίσω πόρτες του Meriva που ανοίγουν ανάποδα και η τεχνολογία προσαρμοζόμενης τετρακίνησης του Mokka SUV.

Η Claudia είναι το αναγνωρίσιμο πρόσωπο της Opel στην Ευρώπη και ο νέος ρόλος της ταιριάζει γάντι όπως και οι ελκυστικές δημιουργίες σχεδιαστών μόδας που έχει παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της διεθνούς καριέρας της στο χώρο του modeling.

Η διαφημιστική καμπάνια λανσαρίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου σε όλη την Ευρώπη, πέρα από τη Γερμανία, και το Ηνωμένο Βασίλειο όπου την Opel εκπροσωπεί η αδελφική μάρκα Vauxhall.

Δείτε βίντεο…