Η Audi επιβεβαίωσε ότι στο Σαλόνι του Πεκίνου στις 20 Απριλίου θα κάνει ντεμπούτο ένα νέο crossover, το οποίο σε πρωτότυπη μορφή θα αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα τον προάγγελο του νέου Q4.

Ειδικότερα, τα teaser σχέδια που δημοσιοποιήθηκαν «αποκαλύπτουν» ένα 5πορτο, σπορ crossover, που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, με τη γνώριμη χρωμιομένη μάσκα μπροστά, τους μεγάλους και στενόμακρους προβολείς με φώτα ημέρας LED.

Επίσης, από τα σχέδια του νέου concept φαίνεται ότι το εν λόγω crossover διαθέτει ευμεγέθεις ζάντες αλουμινίου και αρκετά «διογκωμένους» θόλους τροχών, ενώ το νέο πρωτότυπο υιοθετεί χαρακτηριστικά και από το Allroad Shooting Brake concept, που είχε παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ.

Στο εσωτερικό του νέου γερμανικού crossover κυριαρχεί η hi-tech εικόνα, παραπέμποντας ευθέως στην καμπίνα του νέου Audi TT, ενώ η διάταξη καθισμάτων είναι 2+2.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, όμως οι φήμες κάνουν λόγο για ένα υβριδικό e-tron plug-in σύστημα που θα μεταδίδει την κίνηση και στους δύο άξονες.

Μάλιστα, μια πιθανή επιλογή μπορεί να είναι το μηχανικό σύνολο του εικονιζόμενου Allroad Shooting Brake concept, με ένα 2λιτρο TFSI που συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Περισσότερα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως φαίνεται ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε πληροφορίες για το νέο crossover της Audi, καθώς πλησιάζουμε στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου.

Πηγή: autotriti.gr