Το νέο μεσοπρόθεσμο πλάνο της ανακοίνωσε πρόσφατα η Mitsubishi, στόχος του οποίου είναι η βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, δίνοντας έμφαση στις ενέργειες μείωσης του λειτουργικού κόστους και του κόστους παραγωγής, καθώς και στον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της στις επιμέρους αγορές αναλόγως των εκάστοτε ευκαιριών και ρίσκων.

Στο πλαίσιο αυτό, μια σειρά από παράγοντες, με κυριότερο τον αυστηρό κανονισμό για τη μείωση των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα που έχει επιβληθεί στις αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και ο οποίος οδηγεί σε ιδιαίτερα αυξημένο κόστος παραγωγής, αναγκάζουν τον ιαπωνικό κολοσσό να προσαρμόσει ανάλογα την γκάμα των μοντέλων που θα διατίθενται τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Η Mitsubishi διαβεβαιώνει τόσο τους υπάρχοντες όσο και τους μελλοντικούς αγοραστές των προϊόντων της ότι οι υπηρεσίες after sales (διάθεση ανταλλακτικών και τεχνική υποστήριξη) θα συνεχίσουν να παρέχονται απρόσκοπτα στις επιμέρους ευρωπαϊκές αγορές, καθώς τα οχήματά της θα εξακολουθούν να παράγονται και να διατίθενται σε άλλες αγορές.

Αντίστοιχα, η εταιρία «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ», επίσημος εισαγωγέας της Mitsubishi Motors από το 1963 στην Ελλάδα, δεσμεύεται προς τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες που την εμπιστεύονται ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει τόσο τις πωλήσεις των διαθέσιμων μοντέλων της μάρκας όσο και τις υπηρεσίες after sales μέσα από το δίκτυο των επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της.

Ο όμιλος Σαρακάκη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1922 σε μια σειρά από κλάδους σχετιζόμενους με την ιδιωτική και επαγγελματική μετακίνηση και τα βιομηχανικά και κατασκευαστικά μηχανήματα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Εκπροσωπεί κορυφαίους κατασκευαστές όπως Honda, Mitsubishi, Volvo, Renault Trucks, Komatsu, Massey Ferguson, Honda Marine, Volvo Penta, καθώς και τα ελαστικά Kumho Tyres, Infinity κ.ά. Επιπλέον, όσον αφορά τις υπηρεσίες, η εταιρεία Απόλλων ΑΕ, συμφερόντων του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 60 χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος εφαρμόζει ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης επεκτείνοντας συνεχώς το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών του τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις αγορές της Κύπρου και των Βαλκανίων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.