Την άποψη ότι τους επόμενους μήνες θα δουλέψει σαν ρούκι για να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes τόνισε πως πρέπει να αφιερώσει χρόνο δουλεύοντας με τους μηχανικούς του στις εγκαταστάσεις της ομάδας, δεδομένων των πολλών αλλαγών στο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά.

«Πρέπει να δουλέψω με τους μηχανικούς στο εργοστάσιο. Έχω την αίσθηση ότι θα δουλέψω όπως τον χειμώνα του 2006 και του 2007. Για την επόμενη χρονιά πρέπει να δουλέψω σκληρά και να επιστρέψω στο σημείο στο οποίο που ξέρω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η επόμενη σεζόν είναι διαφορετική. Πρέπει να διαχειριστείς τα φρένα, το σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας (KERS), τα καύσιμα και τα ελαστικά που θα είναι διαφορετικά. Ακόμη και αν κάνουμε δοκιμές στον προσομοιωτή δεν έχουμε τα ελαστικά της επόμενης σεζόν, συνεπώς είναι δύσκολο να καταλάβεις αν το στυλ οδήγησης είναι πολύ διαφορετικό».

Πηγή: sport-fm.gr