Εν όψει της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου στη Φρανκφούρτη, η Dacia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Duster που έρχεται με πιο ελκυστική σχεδίαση και δυναμισμό.

Έχοντας δεχτεί αρκετές επιρροές από το πρωτότυπο Renault Dcross, το ανανεωμένο Duster εμφανίζει μια πιο επιθετική σχεδίαση στο εμπρόσθιο μέρος, προσεγγίζοντας τη σύγχρονη εικόνα των SUV, με μια καινούργια μάσκα, μεγαλύτερες γρίλιες και προβολείς με LED ημέρας.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μικρότερης κλίμακας κι αφορούν τα φωτιστικά σώματα και τη χρωμιομένη απόληξη της εξάτμισης, ενώ θα κάθεται και σε καινούργιες 16άρες ζάντες αλουμινίου.

Για το εσωτερικό πάλι, η Dacia δεν μας έχει δώσει φωτογραφίες, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις κι έχουν χρησιμοποιηθεί πιο ποιοτικά υλικά.

Τώρα, στο επίπεδο των κινητήρων, αναμένεται να τοποθετηθεί πάλι ο οικονομικός 1.500άρης diesel dCi, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο γνωστός 1,6 λτ. ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας, θα αντικατασταθεί από τους νέους Tci κινητήρες της Renault.

Τέλος, περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες του ανανεωμένου Dacia Duster θα υπάρξουν στη φθινοπωρινή έκθεση της Φρανκφούρτης, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: autotriti.gr