Ο Mr Opel πήρε το βραβείο «Manager Of The Year 2019»

Νικητής ο Michael Lohscheller, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας


AUTO
17:51
28/11/2019
Ο Mr Opel πήρε το βραβείο «Manager Of The Year 2019»
loading

Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel αναδείχτηκε «Manager of the Year 2019». Οι συντάκτες του περιοδικού Auto Zeitung αναγνώρισαν το επιτυχημένο έργο του Michael Lohscheller και την ανάπτυξη της μάρκας στον ετήσιο διαγωνισμό «Auto Trophy».

Το περιοδικό Auto Zeitung έγραψε: «Είναι το αφεντικό της Opel από το 2017. Ο Lohscheller διαμόρφωσε τη μετάβαση από μία επί μακρόν ζημιογόνο, παραδοσιακή μάρκα της GM στον Όμιλο PSA. Υπό την καθοδήγησή του, η Opel επιστρέφει και πάλι στην κερδοφορία».

Το βραβείο «Manager of the Year» είναι η τρίτη διάκριση για τον Lohscheller μέσα σε τρεις μήνες.

Από τότε που ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου PACE!, η Opel έχει πετύχει μία πειστική επίδοση. Το οικονομικό έτος 2018, η εταιρία κατέγραψε το υψηλότερο λειτουργικό κέρδος στην ιστορία της εταιρείας, με 859 εκατ. ευρώ. Και το πρώτο εξάμηνο του 2019, υπήρξε περαιτέρω βελτίωση, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 700 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, η γερμανική μάρκα είναι εξίσου δημοφιλής μεταξύ των ειδικών αλλά και των πελατών χάρη στα προηγμένα μοντέλα και τις καινοτόμες τεχνολογίες της, ενώ συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της.

Νίκος Τσάδαρης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει