Να μπει στη νέα σεζόν της Formula 1 όπως τελείωσε το περασμένο πρωτάθλημα είναι ο στόχος της Force India, όπως τονίστηκε κατά την παρουσίαση του μονοθεσίου της ομάδας για το 2013.

Το νέο VJM06 θα έχει μηχανή Mercedes για πέμπτη διαδοχική σεζόν και μετά από κάποια τεστ στο Σίλβερστοουν, θα μπει σε διαδικασία δοκιμών στη Χερέθ την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Νίκο Χούλκενμπεργκ, που μετακόμισε στη Sauber. Επί της παρούσης, η ομάδα που τερμάτισε έβδομη στους κατασκευαστές το 2012, έχει μοναδικό πιλότο τον Πολ Ντι Ρέστα.

«Πιστεύω πως οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν εξαιρετική δουλειά και το μονοθέσιο είναι βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι. Θα έχει μεγαλύτερη συνέπεια και θα είναι πιο εύκολο να το οδηγήσει κανείς. Περιμένουμε να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στις δοκιμές που θα γίνουν στη Χερέθ», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντριου Γκριν.

«Ανυπομονώ να οδηγήσω το νέο μονοθέσιο», δήλωσε ο Πολ Ντι Ρέστα. «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για στόχους, ειδικά από τώρα. Θέλουμε να έχουμε μια συνεπή παρουσία και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρυσι», πρόσθεσε ο Σκωτσέζος πιλότος.

Πηγή: sport-fm.gr