Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και διάσημος φωτογράφος, Karl Lagerfeld, σε συνεργασία με τη Rolls-Royce, παρουσίασε τις ξεχωριστές φωτογραφίες του μέσα στο σπίτι της πολυτελούς φίρμας.

Με σκοπό να ξεφύγουμε από τη «σκιά» της κρίσης και να περάσουμε στο φως της τέχνης και της ανάπτυξης, σας μεταφέρουμε ως το Goodwood, στο «σπίτι» της Rolls-Royce, όπου ο διάσημος γερμανός σχεδιαστής μόδας και φωτογράφος, Karl Lagerfeld παρουσίασε τις δικές του μοναδικές φωτογραφίες με θέμα «A Different View» (από διαφορετική οπτική γωνία). Ο 79χρονος παρουσίασε τις ιδιαίτερες φωτογραφίες με θέμα φυσικά τη Rolls-Royce, όπως αυτός το βλέπει μέσα από το φακό, προσθέτοντας και τη δική του ξεχωριστή πινελιά.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει τα εκθέματά του ανέφερε πως «βλέπω τον κόσμο, τη μόδα και τα αυτοκίνητα μέσα από το φακό της κάμεράς μου, κάτι που μου επιτρέπει να κρατώ την απόστασή μου από το θέμα που φωτογραφίζω. Κάθε ένα από τα πλάνα της Rolls-Royce είναι μια αφηρημένη αναπαράσταση από την απτή πραγματικότητα, χαρίζοντας στον κόσμο τη διαφορετική οπτική γωνία που δεν έχουν παρατηρήσει».

Πηγή: Autotriti.gr