Ο Τιμ Μπάρτον ευρύτερα γνωστός στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως «Shmee» είναι διάσημος vlogger που ταξιδεύει στον κόσμο και καλύπτει θέματα που έχουν να κάνουν με τα πιο ακριβά και εντυπωσιακά supercars.

Αριθμεί περισσότερα από επτά εκατομμύρια ακόλουθους στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, ενώ στο youtube μόνο έχει κοντά στα 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές.

Πρόσφατα ο 30χρονος Άγγλος vlogger ταξίδεψε στην Ιαπωνία όπου είχε την τύχη να επισκεφθεί τη συλλογή του κυρίου Μιούρα που περιλαμβάνει κάποια από τα πιο σπάνια και εξωτικά οχήματα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Η συλλογή στεγάζεται σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται λίγο έξω από το Τόκιο και απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από Ferrari και Lamborghini.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ετοίμασε ο Τιμ Μπάρτον, το γκαράζ του κυρίου Μιούρα κοσμούν οχήματα όπως οι Ferrari 288 GTO, 275 GTB, F40, F50, Enzo, LaFerrari, F40 LM, 599 GTO, Speciale.

Υπάρχουν επίσης αρκετές συλλεκτικές Lamborghini, όπως η Reventon (20 κατασκευάστηκαν συνολικά), η Gallardo Squadra Corse (μία από τις 50 συνολικά που βγήκαν στην παραγωγή), η Miura S, μια πρωτότυπη Countach, καθώς και ένα αυθεντικό μονοθέσιο F1 της Lamborghini του 1991.

Υπάρχει επίσης η εξαιρετικά σπάνια Jaguar XJR-15 (μόλις 53 κατασκευάστηκαν), αλλά και ένα Nismo GT-R N Attack.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή συλλογή που σύμφωνα με τους ειδικούς συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου…