Μπορεί οι ατυχίες να συνεχίζονται για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος έχει δει μόλις δύο φορές την καρό σημαία, στα εφτά πρώτα γκραν πρι της σεζόν, ωστόσο ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως δεν χάνει την πίστη του στη Mercedes.

Ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει αντιμετωπίσει πολλά και διαφορετικά μηχανικά προβλήματα τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα των πιλότων.

«Σίγουρα το αποτέλεσμα στο γκραν πρι του Καναδά ήταν απογοητευτικό. Αλλά δεν χάνω την πίστη μου στην ομάδα. Ακόμη πιστεύω ότι μαζί με τη Mercedes μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 αποτελείται από πάρα πολλά εξαρτήματα, τα οποία είναι απαραίτητα για αυτό», ανέφερε ο 43χρονος πιλότος.

Την επιθυμία να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Mercedes του Σουμάχερ, εξέφρασε ο Ρος Μπρον.

«Η προχειρότητα δεν είναι η σωστή λέξη. Στόχος μας είναι η αξιοπιστία και τα μηδενικά λάθη. Αυτό ισχύει με το μονοθέσιο του Νίκο, όχι όμως με του Μίκαελ. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίκαελ δεν έχουν να κάνουν με τον ίδιο, αλλά με τεχνικά θέματα.

Θα ελέγξουμε το μονοθέσιο του για να βρούμε από πού προκαλούνται τα προβλήματα. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Mercedes.

Πηγή: sport-fm.gr