Οι αγοραστές του νέου Nissan Leaf σε μια περιοχή της δυτικής Ιαπωνίας, θα κερδίσουν «πόντους» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας για την προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, από την 1η Φεβρουαρίου, οι πελάτες της Shikoku Electric Power Co. που θα αγοράσουν ένα νέο Leaf θα λάβουν ένα είδος πόντων, τα «Yonden Points», που  μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του  μηνιαίου λογαριασμού τους. Οι πελάτες μπορούν να κερδίζουν πόντους μηνιαίως  και για μέγιστο διάστημα τριών ετών.

Nissan showcases Electric Ecosystem designed to deliver the future of driving today

Η Nissan και η Shikoku Electric Power Co. συνεργάζονται για την προώθηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την χρήση των αυτοκινήτων.  Το 100% ηλεκτροκίνητο Leaf, προσφέρει εκπληκτική επιτάχυνση, ευέλικτο χειρισμό και προηγμένες τεχνολογίες όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης  ProPILOT.

Το μοντέλο, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο, τα «Yonden Points» μάλλον θα αργήσουν πολύ για τους Έλληνες αγοραστές του.

Νίκος Τσάδαρης