Μετά τα μοντέλα Roadster και Model S, η αμερικανική φίρμα ετοιμάζει το τρίτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα SUV, επίσης μηδενικών ρύπων.

Η πρώτη και όπως μπορείτε να διακρίνετε, όχι και τόσο αποκαλυπτική φωτογραφία του νέου μοντέλου της Αμερικανικής Tesla κάνει το γύρω του κόσμου. Πολλές, έως και καθόλου λεπτομέρειες δεν έχουν διαρρεύσει, αφού η φίρμα κρατά τα χαρτιά της… ερμητικά κλειστά, όμως η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις του CEO της φίρμας, Elon Musk.

Αυτό θα γίνει στα σχεδιαστικά στούντιο της Tesla στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου το Model X Crossover θα αποκαλυφθεί, πλήρως. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η πρώτη φωτογραφία δίνει την εντύπωση ότι σε επίπεδο εμφάνισης το Model X Crossover θα συγγενεύει ιδιαίτερα με το Model S, ενώ δεν θα το δούμε στο δρόμο πριν το 2014. Οι πρώτες προβλέψεις του αμερικανικού ειδικού τύπου το θέλουν να παράγεται σε 15.000 μονάδες ετησίως, και να ξεπερνά τα 57.400 δολάρια που κοστίζει το Model S.

Η πρώτη φωτογραφία του νέου μοντέλου της Tesla

Πηγή: autotriti.gr